autor:

Camelia Grosu

» » Paste si pizza

Pizza

Autor: Camelia Grosu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Camelia Grosu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 ianuarie 2010

Ingrediente
-1 aluat bulgaresc de pizza de post, -Ketchup dulce, -350g salam uscat, -1cabanos, -200g masline verzi fara samburi, -1 cutie de ciuperci taiate, -400g mozarella

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

22 voturi

Mod de preparare

Se unge tava de la aragaz cu ulei, se desface aluatul de pizza, se indeparteaza hartia si se aseaza pe tava de la aragaz. Se unge cu o pensula aluatul cu Ketchup, se pune deasupra salamul taiat, bucatele de cabanos taiat, maslinele taiate, ciupercile din cutie, iar deasupra se rade multa mozarella. Se introduce in cuptorul preincalzit la 200 grade C, se tine jumatate de ora, se scoate si se presara peste ea Ketchup.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Pizza Capriciosa Ank

Pizza Capriciosa Ank

Aluat: Se amesteca drojdia ,apa si zaharul si se lasa la dizolvat 30 de minute. Se pune intr-un bol

17 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Paste si pizza
Pizza de post cu legume congelate

Pizza de post cu legume congelate

Se face blatul de pizza ca si la o alta pizza, sau se pot folosi felii de paine care au fost prajite

11 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 10 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Critic , 10 septembrie 2013

    pizza???

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 06 iulie 2010

    Super !

  • Fara foto

    cristina , 10 iunie 2010

    doamne cum arata... :X

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 19 mai 2010

      Frumoasa, gustoasa!

    • niky997

      niky997 (Maestru bucatar) , 27 aprilie 2010

      arata foarte bine, eu fac coca in casa, in afara de salam carnaciorisi ciuperci mai pun si alte mezaluri, ce gasesc prin frigider, iar maslinele le pun intregi.

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 20 aprilie 2010

      O bunatate,felicitari.

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 26 februarie 2010

      Minunata aceasta pizza!

    • iuliana tarnoveanu

      iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine) , 20 februarie 2010

      Arata bine.Eu prefer sa fac pizza cu aluat pregatit in casa.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 01 februarie 2010

      Delicioasa.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 31 ianuarie 2010

      Bun,bun,bun...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

45 min

22 voturi

Ingrediente

  • -1 aluat bulgaresc de pizza de post
  • -Ketchup dulce
  • -350g salam uscat
  • -1cabanos
  • -200g masline verzi fara samburi
  • -1 cutie de ciuperci taiate
  • -400g mozarella

Raporteaza reteta

Retete
de Camelia Grosu
Gogosele umplute

Gogosele umplute

Apa, uleiul si sarea se dau in clocot, se iau de pe foc si se toarna faina dintr-o data toata batandu-se

13 voturi    7 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Chec din carne de porc

Chec din carne de porc

Se fierb 20 de minute ouale, le introducem apoi in apa rece, le curatam si le taiem in doua pe lung.

13 voturi    6 comentarii
45 min
Aperitive cu carne
Sos de carne

Sos de carne

Intr-o cratita se pune carnea, sucul de rosii, usturoiul curatat si taiat felii, mirodeniile, uleiul,

11 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Sosuri

Critic

pizza???

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Spaghete negre cu cerneală de sepie cu creveti in sos de cocos Spaghete negre cu cerneală de sepie cu creveti in sos de cocos

Punem spaghetele intr-o cratita cu apa sarata si fierbem conform instructiunilor de pe ambalaj. Se spala crevetii, se scurg si se sterg

0 voturi    0 comentarii
30 min
Paste si pizza
Paste cu sos picant de vinete Paste cu sos picant de vinete

Pentru a savura aceste paste delicioase cu sos picant de vinete, vom incepe prin a taia cubulete toate legumele proaspat culese din

3 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Penne rigate cu panceta si mozarella