autor:

I. Mircescu

» » Paste si pizza

Pizza

Autor: I. Mircescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 31 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: I. Mircescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 31 ianuarie 2010

Ingrediente
Pentru aluat:, 200 ml apa calduta, 25g drojdie, 1/2 lingurita zahar, 1 lingurita sare, 3 linguri ulei, 400g faina, Pentru compozitie:, sunca de praga, carnati oltenesti, sunculita taraneasca, pastrama de porc, specialitate din piept de pui, porumb dulce din conserva, ciuperci din conserva, pasta de tomate/ketchup, cascaval

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

8 voturi

Mod de preparare

Se dizolva drojdia in apa calduta. Se adauga sarea, zaharul si uleiul. Se adauga faina, se framanta bine si se lasa la crescut 30 min.
Se intinde aluatul in tava unsa cu ulei. Se unge cu pasta de tomate sau ketchup. Se presara uniform mezelurile taiate cubulete, porumbul si ciupercile. Deasupra se rade cascaval.
Se da la cuptor la foc potrivit 25-30 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Pizza cu aluat fraged de casa

Pizza cu aluat fraged de casa

Punem intr-un lighean apa, laptele caldut, uleiul si amestecam bine;apoi adaugam zaharul, sarea si

6 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Paste si pizza
Pizza Anca

Pizza Anca

Preparam aluatul:drojdia o inmuiem cu smantana,adaugam branza de vaci,un praf de sare si uleiul. Adaugam

8 voturi    1 comentariu
35 min
Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 19 iulie 2010

    O felie de pizza nu refuz niciodata.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 01 mai 2010

    Foarte gustoasa!

  • Fara foto

    maria claudia , 10 februarie 2010

    mai indicat (parerea mea) , ar fi sa inlocuiti pasta de tomate cu... rosii decojite in suc de rosii, care prima de a le utiliza le faceti mixare cu robotul de bucatarie.ketchup-ul in pizza nu se foloseste. pentru iubitorii de specialitati in mezeluri este o pizza ... destul de buna si consistenta.BRAVA.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 03 februarie 2010

      Tare bine mai arata!!!

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 01 februarie 2010

      Delicioasa......nu am mancat pana acum pizza cu porumb,trebuie sa incerc.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 01 februarie 2010

      Apetisanta

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

40 min

8 voturi

Ingrediente

  • Pentru aluat:
  • 200 ml apa calduta
  • 25g drojdie
  • 1/2 lingurita zahar
  • 1 lingurita sare
  • 3 linguri ulei
  • 400g faina
  • Pentru compozitie:
  • sunca de praga
  • carnati oltenesti
  • sunculita taraneasca
  • pastrama de porc
  • specialitate din piept de pui
  • porumb dulce din conserva
  • ciuperci din conserva
  • pasta de tomate/ketchup
  • cascaval

Raporteaza reteta

Retete
de I. Mircescu
Orez aromat

Orez aromat

Morcovul si usturoiul se toaca marunt. Se pun la calit intr o tigaie de teflon in ulei de masline.

6 voturi    7 comentarii
40 min
Retete vegetariene
Prajitura racoroasa cu mere

Prajitura racoroasa cu mere

Se curata merele de coaja. se taie felii si se aseaza intr o tava unsa cu margarina. Se presara peste

34 voturi    16 comentarii
1h
Budinci
Placinta deosebita

Placinta deosebita

Razi merele, le calesti cu zahar, adaugi scortisoara si zaharul vanilat si le lasi sa se raceasca. Foaia

20 voturi    12 comentarii
50 min
Dulciuri diverse

Varadi Silvia (Chef de cuisine)

O felie de pizza nu refuz niciodata.

Adauga reteta
Retete

din Paste si pizza

Paste cu ton si dovlecel Paste cu ton si dovlecel

Punem apa si sare la fiert intr-o oala, cand incepe sa fiarba, adaugam pastele ,lasam sa fiarba timpul indicat pe ambalaj. Intr-o

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tortelloni cu sos de patlagele galbene Tortelloni cu sos de patlagele galbene

Se fierb tortelloni dupa intructiunile de pe ambalaj, se clatesc cu apa rece si se lasa pret de cateva minute, la scurs, in strecuratoare. Se

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pizza margherita