Se dizolva drojdia in apa calduta. Se adauga sarea, zaharul si uleiul. Se adauga faina, se framanta bine si se lasa la crescut 30 min.
Se intinde aluatul in tava unsa cu ulei. Se unge cu pasta de tomate sau ketchup. Se presara uniform mezelurile taiate cubulete, porumbul si ciupercile. Deasupra se rade cascaval.
Se da la cuptor la foc potrivit 25-30 minute.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii