Se dizolva drojdia de bere si zaharul in 2-3 linguri de apa calduta.Se toarna intr-o adincitura facuta in faina cernuta,se acopera,se pune intr-un loc caldut si se lasa sa creasca 10min.
Se framinta apoi cu toata faina si 200ml apa calduta cu putina sare. Se acopera cu un servet si se laa jumatate de ora la dospit.
Intre timp,se prajesc cirnaciorii si sunculita.Se adauga ciupercile,sarea si piperul..Se calesc usor si se lasa deoparte.
Aluatul dospit se intinde intr-o foaie groasa de 1cm si se pune intr- tava unsa cu ulei si tapetata cu faina.Se presara umplutura de sunculita si cirnaciori,apoi se adauga ardeii,maslinele,porumbul,felii de rosii si cascavalul ras.Se coace in cuptorul incins,la foc potrivit,25-35 de minute.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii