Se pune intr-un castronel drojdia amestecata cu 2 linguri de faina, 8 linguri de apa calda din cele 300 ml si zaharul ... si se lasa 15 min pana se umfla si se face spuma ...
Intr-un castron mai mare se pune faina ... in mijlocul ei se toarna amestecul de drojdie, uleiul,sarea, restul de apa ... si se amesteca pana se formeaza un aluat moale si elastic ... Se framanta bine ... si se lasa 30 min la dospit.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii