autor:

anca

» » Paste si pizza

Pizza Anca

Autor: anca (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 25 iulie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: anca (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 25 iulie 2012

Ingrediente
Pour 8 personnes, , 200g branza de vaci, 100ml smantana, faina cat cuprinde, drojdie cat o nuca, 50ml ulei, , 1 ardei gras rosu, o mana de masline verzi desarate, 2 rosii, 100g cascaval, 100g telemea de oi sau de vaci data pe razatoare, 100g salam la alegere, 100g piept ardelenesc sau kaizer

Dificultate: Redusa Timp: 35 min

8 voturi

Mod de preparare

Preparam aluatul:drojdia o inmuiem cu smantana,adaugam branza de vaci,un praf de sare si uleiul.

Adaugam faina cat cuprinde, in asa fel incat aluatul sa nu fie nici prea moale, nici prea vartos.Aluatul nu putem sa l intindem cu sucitorul, in schimb putem sa-l intindem cu mana. Acest aluat nu-l lasam sa creasca;

Intindem aluatul cu mana intr o tava intinsa ,unsa cu ulei. Deasupra taiem in bucatele mici salamul, kaizerul, ardeiul gras,maslinele. Rosiile le taiem in cubulete mai mari si presaram printre. Radem deasupra cascaval si telemea.

Dam la cuptor(prealabil incins la 180°) timp de aproximativ 20 min.

Atentie:cand vedeti ca branza e topita frumos,puteti scoate din cuptor,aluatul nu trebuie sa fie ars pe margini ci trebuie sa fie moale.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza Anca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Pizza cu rucola și creveți

Pizza cu rucola și creveți

Credința comună este că italienii au inventat pizza. Cu toate acestea, întorcându-ne la originile

0 voturi    0 comentarii
1h
Paste si pizza
Tortiglioni cu dovlecel

Tortiglioni cu dovlecel

Punem intr-o oala cu apa fierbinte si sare, pastele si le fierbem conform instructiunilor de pe

13 voturi    6 comentarii
45 min
Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

35 min

8 voturi

Ingrediente

  • Pour 8 personnes
  • 200g branza de vaci
  • 100ml smantana
  • faina cat cuprinde
  • drojdie cat o nuca
  • 50ml ulei
  • 1 ardei gras rosu
  • o mana de masline verzi desarate
  • 2 rosii
  • 100g cascaval
  • 100g telemea de oi sau de vaci data pe razatoare
  • 100g salam la alegere
  • 100g piept ardelenesc sau kaizer

Raporteaza reteta

Retete
de anca
Turta cu pui si legume

Turta cu pui si legume

Se coc ardeii, se curata de seminte si de coaja,se taie julien(lamele fine). Se curata ceapa, se

14 voturi    11 comentarii
45 min
Aperitive cu carne
Tarta cu ciocolata

Tarta cu ciocolata

Incalziti cuptorul la 220°. Intr-o tava rotunda sau patrata , de marime mijlocie,unsa cu unt ,etalati

10 voturi    2 comentarii
35 min
Dulciuri diverse
Cafea surprinzatoare!

Cafea surprinzatoare!

Fierbeti apa ,cand a clocotit adaugati piperul si sarea. Trageti de pe foc si adaugati cafeaua

20 voturi    9 comentarii
10 min
Cafele si ceaiuri
burdulea maria elena

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Foarte bine arata!

Adauga reteta
Retete

din Paste si pizza

Paste cu ton si dovlecel Paste cu ton si dovlecel

Punem apa si sare la fiert intr-o oala, cand incepe sa fiarba, adaugam pastele ,lasam sa fiarba timpul indicat pe ambalaj. Intr-o

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tortelloni cu sos de patlagele galbene Tortelloni cu sos de patlagele galbene

Se fierb tortelloni dupa intructiunile de pe ambalaj, se clatesc cu apa rece si se lasa pret de cateva minute, la scurs, in strecuratoare. Se

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Lasagna cu bacon ,ciuperci si brie