autor:

anca

» » Paste si pizza

Pizza Anca

Autor: anca (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 25 iulie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: anca (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 25 iulie 2012

Ingrediente
Pour 8 personnes, , 200g branza de vaci, 100ml smantana, faina cat cuprinde, drojdie cat o nuca, 50ml ulei, , 1 ardei gras rosu, o mana de masline verzi desarate, 2 rosii, 100g cascaval, 100g telemea de oi sau de vaci data pe razatoare, 100g salam la alegere, 100g piept ardelenesc sau kaizer

Dificultate: Redusa Timp: 35 min

8 voturi

Mod de preparare

Preparam aluatul:drojdia o inmuiem cu smantana,adaugam branza de vaci,un praf de sare si uleiul.

Adaugam faina cat cuprinde, in asa fel incat aluatul sa nu fie nici prea moale, nici prea vartos.Aluatul nu putem sa l intindem cu sucitorul, in schimb putem sa-l intindem cu mana. Acest aluat nu-l lasam sa creasca;

Intindem aluatul cu mana intr o tava intinsa ,unsa cu ulei. Deasupra taiem in bucatele mici salamul, kaizerul, ardeiul gras,maslinele. Rosiile le taiem in cubulete mai mari si presaram printre. Radem deasupra cascaval si telemea.

Dam la cuptor(prealabil incins la 180°) timp de aproximativ 20 min.

Atentie:cand vedeti ca branza e topita frumos,puteti scoate din cuptor,aluatul nu trebuie sa fie ars pe margini ci trebuie sa fie moale.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza Anca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Ravioli  cu umplutura de  peste

Ravioli cu umplutura de peste

Pregatim pasta,amestecam toate ingredientele si framantam totul pana la incorporarea ingredientelor,cam

2 voturi    4 comentarii
3h
Paste si pizza
Pizza cu  salam si legume

Pizza cu salam si legume

Se pun cei 80 ml ulei de masline pe foc cu paharul de bullion, oregano, cimbru si busuioc dupa gust

5 voturi    0 comentarii
40 min
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

35 min

8 voturi

Ingrediente

  • Pour 8 personnes
  • 200g branza de vaci
  • 100ml smantana
  • faina cat cuprinde
  • drojdie cat o nuca
  • 50ml ulei
  • 1 ardei gras rosu
  • o mana de masline verzi desarate
  • 2 rosii
  • 100g cascaval
  • 100g telemea de oi sau de vaci data pe razatoare
  • 100g salam la alegere
  • 100g piept ardelenesc sau kaizer

Raporteaza reteta

Retete
de anca
Turta cu pui si legume

Turta cu pui si legume

Se coc ardeii, se curata de seminte si de coaja,se taie julien(lamele fine). Se curata ceapa, se

14 voturi    11 comentarii
45 min
Aperitive cu carne
Tarta cu ciocolata

Tarta cu ciocolata

Incalziti cuptorul la 220°. Intr-o tava rotunda sau patrata , de marime mijlocie,unsa cu unt ,etalati

10 voturi    2 comentarii
35 min
Dulciuri diverse
Cafea surprinzatoare!

Cafea surprinzatoare!

Fierbeti apa ,cand a clocotit adaugati piperul si sarea. Trageti de pe foc si adaugati cafeaua

20 voturi    9 comentarii
10 min
Cafele si ceaiuri
burdulea maria elena

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Foarte bine arata!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Spaghete cu kaizer si legume la cuptor Spaghete cu kaizer si legume la cuptor

Pastele se pun la fiert conform indicaţiilor de pe ambalaj. Se toacă ceapa mărunt şi se pune la călit în ulei. Se taie kaizerul

0 voturi    0 comentarii
1h
Paste si pizza
Spaghetti cu sos si chiftelute Spaghetti cu sos si chiftelute

Se amestecă bine carnea tocată (amestec sau de care preferaţi) cu verdeaţa tocată mărunt, cu pâinea, cimbru, sare şi piper

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tagliatelle cu sunca si ciuperci