autor:

anca

» » Paste si pizza

Pizza Anca

Autor: anca (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 25 iulie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: anca (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 25 iulie 2012

Ingrediente
Pour 8 personnes, , 200g branza de vaci, 100ml smantana, faina cat cuprinde, drojdie cat o nuca, 50ml ulei, , 1 ardei gras rosu, o mana de masline verzi desarate, 2 rosii, 100g cascaval, 100g telemea de oi sau de vaci data pe razatoare, 100g salam la alegere, 100g piept ardelenesc sau kaizer

Dificultate: Redusa Timp: 35 min

8 voturi

Mod de preparare

Preparam aluatul:drojdia o inmuiem cu smantana,adaugam branza de vaci,un praf de sare si uleiul.

Adaugam faina cat cuprinde, in asa fel incat aluatul sa nu fie nici prea moale, nici prea vartos.Aluatul nu putem sa l intindem cu sucitorul, in schimb putem sa-l intindem cu mana. Acest aluat nu-l lasam sa creasca;

Intindem aluatul cu mana intr o tava intinsa ,unsa cu ulei. Deasupra taiem in bucatele mici salamul, kaizerul, ardeiul gras,maslinele. Rosiile le taiem in cubulete mai mari si presaram printre. Radem deasupra cascaval si telemea.

Dam la cuptor(prealabil incins la 180°) timp de aproximativ 20 min.

Atentie:cand vedeti ca branza e topita frumos,puteti scoate din cuptor,aluatul nu trebuie sa fie ars pe margini ci trebuie sa fie moale.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza Anca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
RAVIOLI CU RICOTTA SI AROMA DE PORTOCALA

RAVIOLI CU RICOTTA SI AROMA DE PORTOCALA

Se cerne faina intr-un vas incapator, se adauga laptele caldut,un ou,un praf de sare, putin ulei

1 vot    1 comentariu
1h 30 min
Paste si pizza
Paste cu porc si ghebe

Paste cu porc si ghebe

Ghebele le spalam apoi le fierbem pana se desareaza. Le punem intro sita sa se scruga apoi le tocam,

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

35 min

8 voturi

Ingrediente

  • Pour 8 personnes
  • 200g branza de vaci
  • 100ml smantana
  • faina cat cuprinde
  • drojdie cat o nuca
  • 50ml ulei
  • 1 ardei gras rosu
  • o mana de masline verzi desarate
  • 2 rosii
  • 100g cascaval
  • 100g telemea de oi sau de vaci data pe razatoare
  • 100g salam la alegere
  • 100g piept ardelenesc sau kaizer

Raporteaza reteta

Retete
de anca
Turta cu pui si legume

Turta cu pui si legume

Se coc ardeii, se curata de seminte si de coaja,se taie julien(lamele fine). Se curata ceapa, se

14 voturi    11 comentarii
45 min
Aperitive cu carne
Tarta cu ciocolata

Tarta cu ciocolata

Incalziti cuptorul la 220°. Intr-o tava rotunda sau patrata , de marime mijlocie,unsa cu unt ,etalati

10 voturi    2 comentarii
35 min
Dulciuri diverse
Cafea surprinzatoare!

Cafea surprinzatoare!

Fierbeti apa ,cand a clocotit adaugati piperul si sarea. Trageti de pe foc si adaugati cafeaua

20 voturi    9 comentarii
10 min
Cafele si ceaiuri
burdulea maria elena

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Foarte bine arata!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Macaroane taranesti Macaroane taranesti

Macaroanele se fierb al dente in apa cu sare. Slanina se taie o parte cubulete si o parte in felii si se prajeste. Carnatul afumat

0 voturi    0 comentarii
55 min
Paste si pizza
Cuibulete de fidea delicioase si aromate Cuibulete de fidea delicioase si aromate

Se fierbe intr-o craticioara apa cu un praf de sare si un strop de ulei; cand incepe sa clocoteasca, scufundam fiecare cuib de fidea

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Pizza cu porumb si oua de prepelita