Din faina, margarina, apa, zahar, drojdie si sare se face un aluat pe care il lasam la crescut 1/2 ora.
Dupa ce aluatul a crescut luam jumate din aluat si il intindem in foaie, nu prea groasa dar nici foarte subtire, pe o folie alimentara ca sa ne ajute apoi sa rulam foaia.
Ungem foaia cu bulion, apoi punem salamul si cascavalul ras.
Cu ajutorul foliei rulam foaia, apoi taiem felii de 2 cm grosime si le asezam pe o tava tapeta cu hartie de copt (eu nu am avut asa ca am tapetat cu faina).
Se dau la cuptor pentru 30 minute la foc mediu.
Din cealalta jumatate de aluat facem baghete umplute.
Intindem o foaie de aluat, iar jumatate din ea o ungem cu bulion, punem salam si cascaval, iar partea neunsa o punem peste partea cu umplutura.
Presam putin, apoi taiem fasii de 1 cm grosime, pe care apoi le rasucim.
Le punem in tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor 30 minute la foc mediu.
Descopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasaIncearca o reteta simpla si economica pentru o negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Usor de facut, cu ingrediente...
Negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Reteta simpla si economica, foarte simplu de facutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii