autor:

kata0587

» » , Aperitive, Paste si pizza

Pizza aperitiv

Autor: kata0587 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 mai 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kata0587 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 mai 2010

Ingrediente
500g faina, 50 g margarina, 100 ml apa calduta, 1 lingurita zahar, drojdie, sare, bulion, cascaval, salam

Dificultate: Redusa Timp: 2h

3 voturi

Mod de preparare

Din faina, margarina, apa, zahar, drojdie si sare se face un aluat pe care il lasam la crescut 1/2 ora.
Dupa ce aluatul a crescut luam jumate din aluat si il intindem in foaie, nu prea groasa dar nici foarte subtire, pe o folie alimentara ca sa ne ajute apoi sa rulam foaia.
Ungem foaia cu bulion, apoi punem salamul si cascavalul ras.
Cu ajutorul foliei rulam foaia, apoi taiem felii de 2 cm grosime si le asezam pe o tava tapeta cu hartie de copt (eu nu am avut asa ca am tapetat cu faina).
Se dau la cuptor pentru 30 minute la foc mediu.
Din cealalta jumatate de aluat facem baghete umplute.
Intindem o foaie de aluat, iar jumatate din ea o ungem cu bulion, punem salam si cascaval, iar partea neunsa o punem peste partea cu umplutura.
Presam putin, apoi taiem fasii de 1 cm grosime, pe care apoi le rasucim.
Le punem in tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor 30 minute la foc mediu.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza aperitiv" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Tarta aperitiv -Pizza

Tarta aperitiv -Pizza

Se face aluatul.Intai se amesteca faina cu margarina si sare pana se omogenizeaza apoi se adauga

8 voturi    2 comentarii
2h
Paste si pizza
Pizza aperitiv

Pizza aperitiv

Se taie sunca cubulete si ciupercile felii. Se bat ouale, se adauga praful de copt, faina si iaurtul,

7 voturi    9 comentarii
1h
Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 31 mai 2010

    Cred ca ies foarte bune!

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 31 mai 2010

    Foarte ingenioase.

  • kata0587

    kata0587 (Chef de cuisine) , 29 mai 2010

    da, merge si cu foietaj

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 29 mai 2010

      Aratã super!!!merge si cu foietaj,nu?

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

2h

3 voturi

Ingrediente

  • 500g faina
  • 50 g margarina
  • 100 ml apa calduta
  • 1 lingurita zahar
  • drojdie
  • sare
  • bulion
  • cascaval
  • salam

Raporteaza reteta

Retete
de kata0587
Rulouri cu budinca

Rulouri cu budinca

Din ingredientele de mai sus trebuie sa iasa un aluat care sa se poata intinde foi subtiri. Se lasa

18 voturi    10 comentarii
2h
Prajituri
Crema de conopida

Crema de conopida

Se paseaza toate legumele (conopida, morcov, cartifi) si se condimenteaza cu sare si piper. Se amesteca

2 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Salata cu ou si sos de smantana

Salata cu ou si sos de smantana

Din cele 2 oua se face o omleta care apoi se taie fasii. Separat se face un sos din amestec de smantana,

2 voturi    3 comentarii
30 min
Salate din oua

ALINA BANICA (Chef de cuisine)

Cred ca ies foarte bune!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Paste cu ton si dovlecel Paste cu ton si dovlecel

Punem apa si sare la fiert intr-o oala, cand incepe sa fiarba, adaugam pastele ,lasam sa fiarba timpul indicat pe ambalaj. Intr-o

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tortelloni cu sos de patlagele galbene Tortelloni cu sos de patlagele galbene

Se fierb tortelloni dupa intructiunile de pe ambalaj, se clatesc cu apa rece si se lasa pret de cateva minute, la scurs, in strecuratoare. Se

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spaghete cu ton