Din faina, margarina, apa, zahar, drojdie si sare se face un aluat pe care il lasam la crescut 1/2 ora.
Dupa ce aluatul a crescut luam jumate din aluat si il intindem in foaie, nu prea groasa dar nici foarte subtire, pe o folie alimentara ca sa ne ajute apoi sa rulam foaia.
Ungem foaia cu bulion, apoi punem salamul si cascavalul ras.
Cu ajutorul foliei rulam foaia, apoi taiem felii de 2 cm grosime si le asezam pe o tava tapeta cu hartie de copt (eu nu am avut asa ca am tapetat cu faina).
Se dau la cuptor pentru 30 minute la foc mediu.
Din cealalta jumatate de aluat facem baghete umplute.
Intindem o foaie de aluat, iar jumatate din ea o ungem cu bulion, punem salam si cascaval, iar partea neunsa o punem peste partea cu umplutura.
Presam putin, apoi taiem fasii de 1 cm grosime, pe care apoi le rasucim.
Le punem in tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor 30 minute la foc mediu.
Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureDoriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...
Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasaIntr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.
Budinca de cozonacRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii