Feliem cașcavalul și șunca presată, în felii subțiri, sau în cuburi, dar dăm și pe răzătoare, o parte din ele.
Batem oul, adăugăm puțină sare și puțin piper, câteva frunze de busuioc și pătrunjel, rupte mărunt, smântâna și puțin ketchup și omogenizăm compoziția.
Crestăm pâinea până aproape de bază, în cuburi și picurăm ketchup printre acestea, apoi adăugăm cuburi foarte mici de unt, răzătură de cașcaval și șuncă presată.
Toate acestea încercăm să le presăm către baza pâinii, apoi umplem crestăturile cu felii de cașcaval și șuncă presată.
Așezam pâinea într-o formă de copt rotundă și turnăm deasupra ei, amestecul de ou cu smântână și ketchup.
Acoperim vasul cu capac, sau hârtie de copt și îl dăm la cuptor pentru 15-20 de minute, la 190-200 de grade.
În ultimele 5-6 minute, luăm capacul, pentru a se rumeni pizza frumos.
Este de mare efect, această pizza bread, data viitoare o voi prepara cu mult mai multe ingrediente.
Să vă fie de folos!
Incearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minuteDescopera reteta traditionala pentru cartofi taranesti si invata cum sa prepari acest fel de mancare delicios si simplu. Afla...
Cartofi taranesti reteta traditionala. Cum sa gatesti cartofi taranesti deliciosiIncearca reteta noastra savuroasa de ceafa de porc la tigaie, gatita cu ceapa rosie usor sotata, rosii cherry dulci si...
Ceafa de porc la tigaie cu ceapa rosie, rosii cherry si rozmarin – reteta simpla si aromataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii