autor:

merisor

» » Paste si pizza

Pizza bread

Autor: merisor (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 septembrie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: merisor (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 septembrie 2016

Ingrediente
Perfecta atat calda, cat si rece, luata la pachet!, 1 pâine rotundă, 150 g cașcaval afumat, 150 g șuncă presată, ketchup, 50 g unt, frunze de busuioc, frunze de pătrunjel, 1 ou, 1 lingură smântână, sare, piper

Dificultate: Medie Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Feliem cașcavalul și șunca presată, în felii subțiri, sau în cuburi, dar dăm și pe răzătoare, o parte din ele.

Batem oul, adăugăm puțină sare și puțin piper, câteva frunze de busuioc și pătrunjel, rupte mărunt, smântâna și puțin ketchup și omogenizăm compoziția.

Crestăm pâinea până aproape de bază, în cuburi și picurăm ketchup printre acestea, apoi adăugăm cuburi foarte mici de unt, răzătură de cașcaval și șuncă presată.

Toate acestea încercăm să le presăm către baza pâinii, apoi umplem crestăturile cu felii de cașcaval și șuncă presată.

Așezam pâinea într-o formă de copt rotundă și turnăm deasupra ei, amestecul de ou cu smântână și ketchup.

Acoperim vasul cu capac, sau hârtie de copt și îl dăm la cuptor pentru 15-20 de minute, la 190-200 de grade.

În ultimele 5-6 minute, luăm capacul, pentru a se rumeni pizza frumos.

Este de mare efect, această pizza bread, data viitoare o voi prepara cu mult mai multe ingrediente.

Să vă fie de folos!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza bread" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Paste a la Bucataras

Paste a la Bucataras

Intrebare. Ce faci cind nevasta iti zice pe la 10 seara ca-i e foame? Variante de raspuns: 1. Iti

2 voturi    2 comentarii
1h
Paste si pizza
Pizza

Pizza

- se pregateste un aluat din toate ingredientele -se lasa sa cerasca pana se dubleaza -se intinde

6 voturi    1 comentariu
1h
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • Perfecta atat calda
  • cat si rece
  • luata la pachet!
  • 1 pâine rotundă
  • 150 g cașcaval afumat
  • 150 g șuncă presată
  • ketchup
  • 50 g unt
  • frunze de busuioc
  • frunze de pătrunjel
  • 1 ou
  • 1 lingură smântână
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de merisor
Rulouri cu crema de vanilie

Rulouri cu crema de vanilie

Untul impreuna cu untura le-am pus la topit. Faina am amestecat-o cu bicarbonatul si drojdia. Ouale

38 voturi    15 comentarii
1h 20 min
Prajituri
Rulouri cu carnati afumati, piept de pui si bacon

Rulouri cu carnati afumati, piept de pui si bacon

Am desfacut pieptul de pui l-am spalat si l-am portionat in doua fiecare bucata, apoi l-am filat

23 voturi    18 comentarii
50 min
Retete de Craciun
Bilute din piscoturi, nuca si ciocolata

Bilute din piscoturi, nuca si ciocolata

Punem untul cu uleiul, ciocolata rupta, putina sare si zaharul intr-un vas, la foc incet pana se

8 voturi    2 comentarii
15 min
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Pizza cu nuci, pere si gorgonzola Pizza cu nuci, pere si gorgonzola

Intr-un bol punem apa si plicul de drojdie si lasam asa cca. 1-2 minute pana se inmoaie drojdia, pe urma adaugam sare dupa gust si uleiul

0 voturi    0 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin

Se dizolva drojdia in apa amestecata cu laptele, ambele caldute, apoi se adauga sarea, zaharul si uleiul de masline, amestecand energic. Compozitia

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Pizza Regala