Pizza bread

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie
Pizza bread

Ingrediente

  • Perfecta atat calda, cat si rece, luata la pachet!
  • 1 pâine rotundă
  • 150 g cașcaval afumat
  • 150 g șuncă presată
  • ketchup
  • 50 g unt
  • frunze de busuioc
  • frunze de pătrunjel
  • 1 ou
  • 1 lingură smântână
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Feliem cașcavalul și șunca presată, în felii subțiri, sau în cuburi, dar dăm și pe răzătoare, o parte din ele.

Batem oul, adăugăm puțină sare și puțin piper, câteva frunze de busuioc și pătrunjel, rupte mărunt, smântâna și puțin ketchup și omogenizăm compoziția.

Crestăm pâinea până aproape de bază, în cuburi și picurăm ketchup printre acestea, apoi adăugăm cuburi foarte mici de unt, răzătură de cașcaval și șuncă presată.

Toate acestea încercăm să le presăm către baza pâinii, apoi umplem crestăturile cu felii de cașcaval și șuncă presată.

Așezam pâinea într-o formă de copt rotundă și turnăm deasupra ei, amestecul de ou cu smântână și ketchup.

Acoperim vasul cu capac, sau hârtie de copt și îl dăm la cuptor pentru 15-20 de minute, la 190-200 de grade.

În ultimele 5-6 minute, luăm capacul, pentru a se rumeni pizza frumos.

Este de mare efect, această pizza bread, data viitoare o voi prepara cu mult mai multe ingrediente.

Să vă fie de folos!

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Reteta de tort Diplomat. Cum faci acasa cel mai bun tort Diplomat.

Tort Diplomat
Zacusca picanta cu vinete

Zacusca picanta cu vinete

Zacusca picanta cu vinete
Dulceata de zmeura

Dulceata de zmeura

Dulceata de zmeura reteta simpla. Cum se face reteta de dulceata de zmeura fara conservanti.

Dulceata de zmeura