pizza capricciosa

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 450 g alaut de paine pt pizza
  • 2 ling ulei de masline
  • 200 de g ciuperci taiate felii
  • 4 felii de sunca presata
  • 125 g mozzarella felii
  • 200 g sos de bulion
  • 400 masline fara samburi
  • sare si piper

Mod de preparare

se incalzeste ccuptorul la 180 grade.se taie sunca in bucati mari.se pregateste aluatul intinzindu-l pe o suprafata cu faina dupa care se aseaza in 2 tavi rotunde de 30 cm si se unge cu ulei.

se pune sosul de bulion deasupra,apoi sunca,ciupercile,maslinele si mozzarella.

se condimenteaza cu sare si piper.se da la cuptor 20 min in partea joasa a cuptorului.pofta buna

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise