autor:

anamarialarisa

» » , Aluaturi si Foietaje, Paste si pizza

Pizza capriciosa

Autor: anamarialarisa (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 20 iunie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: anamarialarisa (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 20 iunie 2010

Ingrediente
1 aluat dospit, 500 g rosii coapte bine, 250 g sunca fiarta taiata felii, 4 fileuri de sardele din conserva, 8 anghinare (miezul) conservate in ulei, 4 linguri ulei (de masline), 150 g masline negre, putina sare, piper negru macinat, 1 lingura ulei de masline pentru a unge tava

Dificultate: Redusa Timp: 1h 40 min

0 voturi

Mod de preparare

1.Se prepara aluatul. Se oparesc rosiile in apa fiarta, se racesc, se cojesc, se taie in 4 felii si se taie in fasii de-a lungul. Sunca

se taie in fasii de latimea degetului.

2.Sardelele se taie in bucati mici, anghinarele se taie in 4 felii. Se incalzeste cuptorul la 220C si se unge o tava cu ulei.

3. Aluatul se pune pe o planseta presarara cu faina, se intinde si se pune in tava. Marginile se trag in sus pe peretii tavii si se impunge in multe

locuri cu o furculita.

4.Se unge suprafata aluatului cu ulei (2 linguri) si se aseaza uniform fasiile de rosii, sunca, sardelele si maslinele.

5. Se sareaza si se pipereaza compozitia apoi se stropeste cu ulei. Se da la cuptor, se lasa acolo 25 de minute, timp in care devine crocant.

Se poate servi cu vin rosu.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza capriciosa" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
pizza capriciosa

pizza capriciosa

Mod de preparare Se pune intr-un castronel drojdia amestecata cu 1 lingura de faina, 3-4 linguri

15 voturi    2 comentarii
1h
Paste si pizza
Pizza Capriciosa Florina

Pizza Capriciosa Florina

Blatul:Se amesteca intr-un bol apa calduta cu drojdia pana se topeste,apoi se adauga sarea,zaharul,uleiul.Se

12 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Paste si pizza
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • anamarialarisa

    anamarialarisa (Chef de cuisine):

    Am mai adaugat cascaval,salam cu sunca si branza.Are un gust mai bun.Reteta era de la mama din retete.

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    ina , 22 iunie 2010

    pai si blatul cum se prepara??

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 21 iunie 2010

    Interesanta reteta!

Dificultate

Redusa

Timp

1h 40 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 aluat dospit
  • 500 g rosii coapte bine
  • 250 g sunca fiarta taiata felii
  • 4 fileuri de sardele din conserva
  • 8 anghinare (miezul) conservate in ulei
  • 4 linguri ulei (de masline)
  • 150 g masline negre
  • putina sare
  • piper negru macinat
  • 1 lingura ulei de masline pentru a unge tava

Raporteaza reteta

ina

pai si blatul cum se prepara??

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Paste tricolore cu masline si sos Paste tricolore cu masline si sos

Ceapa se taie mărunt, morcovul se dă pe răzătoarea mare, măslinele se curăţă de sâmburi şi se taie mărunt. Pastele

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spaghete negre cu cerneală de sepie cu creveti in sos de cocos Spaghete negre cu cerneală de sepie cu creveti in sos de cocos

Punem spaghetele intr-o cratita cu apa sarata si fierbem conform instructiunilor de pe ambalaj. Se spala crevetii, se scurg si se sterg

0 voturi    0 comentarii
30 min
Paste si pizza
Spaghete carbonara