Blatul:Se amesteca intr-un bol apa calduta cu drojdia pana se topeste,apoi se adauga sarea,zaharul,uleiul.Se amesteca toate si se pun peste faina intr-un bol.Se framanta pana se dezlipeste aluatul de maini,apoi se pudreaza cu putina faina si se lasa la dospit 15 min.
Dupa ce a dospit se unge o tava de aragaz cu ulei si se intinde aluatul de pizza cu mana astfel incat sa acopere suprafata tavii.Se impunge aluatul cu o furculita .
Se face sosul pentru pizza amestecand toate incredientele bine fara sa fie cocoloase de faina.Se intinde sosul peste blat si apoi se pune pe rand sunca taiata felii,salamul taiat felii,porumbul si ciupercile.
Se lasa sa se coaca pana marginile devin aurii,apoi se razuieste cascavul si se mai lasa 5 minute la cuptor.
Se scaote din cuptor si se taie bucati.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii