Se prepara aluatul, se intinde sub forma rotunda, apoi se unge bine cu bulion; mezelurile se taie cubulete, maslinele se \"curata\" de samburi, iar branzeturi se dau prin razatoare(care doriti). Apoi pe foaia unsa, se adauga in urmatoarea ordine ingredientele:
-mezelurile
-cartofii (fierti si pregatiti ca pentru prajit)
-maslinele
-si se pun deasupra branzeturile
La final se unge cu o pana ( ca pentru clatite) si se unge totul cu ou (precum cozonacul), apoi se pune la cuptor pana cand se rumeneste.
Pofta buna! Merry Christmas!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii