autor:

datcu elena

» » Paste si pizza

Pizza clasica

Autor: datcu elena (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: datcu elena (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 iulie 2009

Ingrediente
Pentru aluat:, 300 g faina, , sare, , apa, , 3 linguri ulei,, drojdie cat o nuca., , Pentru compozitie:, 100 g cascaval,, 100g salam de vara,, 100g caizer,, 3 oua,, 200g ciuperci,, 2-3 linguri bulion sau suc de rosii,, ardei gras rosu sau galben.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

8 voturi

Mod de preparare

Se framanta aluatul, se intinde in forma se aseaza salamul si caizerul feliate se orneaza cu ciupercile si ardeiul feliate si acestea se bat ouale cu bulionul si se intinde pe toata suprafata. Dupa coacere se rade cascaval si se lasa aproximativ 15 minute sa se topeasca.



Pofta buna !
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza clasica" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Lasagna bologneza

Lasagna bologneza

1. Se toaca morcovul si una dintre cepe si se calesc in unt. Se adauga carnea tocata si se prajeste

2 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Paste si pizza
Pizza casei

Pizza casei

- drojdia se pune la dospit in putin lapte si zahar (in mijlocul fainii) - cand a dospit se incorporeaza

40 voturi    11 comentarii
1h
Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 20 iulie 2010

    Foarte buna.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 30 aprilie 2010

    delicioasa, arata minunat!

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 20 martie 2010

    Oricum este facuta pizza...iese delicioasa !!! Dar mie mi-e tare ciuda ca are atat de multe calorii...

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 19 martie 2010

      Delicioasa!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 28 august 2009

      Arata foarte bine si in mod sigur este tare gustoasa...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

8 voturi

Ingrediente

  • Pentru aluat:
  • 300 g faina
  • sare
  • apa
  • 3 linguri ulei,
  • drojdie cat o nuca.
  • Pentru compozitie:
  • 100 g cascaval,
  • 100g salam de vara,
  • 100g caizer,
  • 3 oua,
  • 200g ciuperci,
  • 2-3 linguri bulion sau suc de rosii,
  • ardei gras rosu sau galben.

Raporteaza reteta

Retete
de datcu elena
Fasole verde lata sau fideluta

Fasole verde lata sau fideluta

Se spala fasolea se pune peste apa clocotita si se lasa la fiert cca 30 min. Dupa care se pune

0 voturi    11 comentarii
55 min
Aperitive
RULOU CU SALATA DE CRUDITATI

RULOU CU SALATA DE CRUDITATI

Se dau pe razatoare legumele iar marul se curata de coaja si se taie marunt cu cutitul ,dat pe razatoare

8 voturi    3 comentarii
30 min
Aperitive
Cozonac

Cozonac

-se amesteca zaharul cu laptele,coaja rasa de lamaie si esenta de vanilie se incalzesc putin. -se

27 voturi    7 comentarii
2h
Prajituri

Varadi Silvia (Chef de cuisine)

Foarte buna.

Adauga reteta
Retete

din Paste si pizza

Paste cu ton si dovlecel Paste cu ton si dovlecel

Punem apa si sare la fiert intr-o oala, cand incepe sa fiarba, adaugam pastele ,lasam sa fiarba timpul indicat pe ambalaj. Intr-o

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tortelloni cu sos de patlagele galbene Tortelloni cu sos de patlagele galbene

Se fierb tortelloni dupa intructiunile de pe ambalaj, se clatesc cu apa rece si se lasa pret de cateva minute, la scurs, in strecuratoare. Se

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Penne rigate cu panceta si mozarella