autor:

Fara foto

» » Paste si pizza

Pizza crocanta traditionala

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane):, Pentru aluat - 7 g drojdie uscata, , 2 lingurite zahar, , 3/4 ceasca apa calda, , 2 cesti si jumatate cu faina, , putina sare., Pentru umplutura: 3/4 ceasca bulion (din sticla), , 125 g salam taiat felii subtiri, , 2 linguri busuioc proaspat (tocat), , 125 g ciuperci marunte taiate felii, , o ceapa taiata mai intai in doua si pe urma julienne, , 1/2 ardei gras verde taiat fasii, , 12 masline negre fara samburi, taiate in doua, , 6 fileuri de sardele, , 1 ceasca Mozarella taiata bucatele, , 1/4 ceasca parmezan sau cascaval ras.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

11 voturi

Mod de preparare

Se amesteca intr-un castron drojdia cu zaharul, se adauga apa, si pe urma faina, impreuna cu sarea, amestecandu-le bine.
Se framanta aluatul circa 10 minute, pe planseta infainata, si se intinde in forma de cerc, care sa incapa intr-o forma de pizza cu diametrul de 30 cm.
Se-ncinge cuptorul la 190gr., se unge pizza cu sosul de rosii si se presara peste ea salamul, busuiocul, ciupercile, ceapa, ardeiul si maslinele. Deasupra se pun sardelele, se presara la randul lor cu mozarella si parmezan si se da 30 de minute la cuptorul incins
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza crocanta traditionala" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Paste integrale cu sos de rosii

Paste integrale cu sos de rosii

Pastele se pun la fiert in apa clocotita cu putina sare si se fierb conform instructiunilor de pe

9 voturi    26 comentarii
1h 10 min
Paste si pizza
Pizza cu sunca si ciuperci

Pizza cu sunca si ciuperci

Sunca si kaiezerul se taie in cubulete; Ceapa se taie marunt si se caleste intr-o lingura de ulei,

30 voturi    2 comentarii
30 min
Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

11 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane):
  • Pentru aluat - 7 g drojdie uscata
  • 2 lingurite zahar
  • 3/4 ceasca apa calda
  • 2 cesti si jumatate cu faina
  • putina sare.
  • Pentru umplutura: 3/4 ceasca bulion (din sticla)
  • 125 g salam taiat felii subtiri
  • 2 linguri busuioc proaspat (tocat)
  • 125 g ciuperci marunte taiate felii
  • o ceapa taiata mai intai in doua si pe urma julienne
  • 1/2 ardei gras verde taiat fasii
  • 12 masline negre fara samburi
  • taiate in doua
  • 6 fileuri de sardele
  • 1 ceasca Mozarella taiata bucatele
  • 1/4 ceasca parmezan sau cascaval ras.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Paste si pizza

Paste cu ton si dovlecel Paste cu ton si dovlecel

Punem apa si sare la fiert intr-o oala, cand incepe sa fiarba, adaugam pastele ,lasam sa fiarba timpul indicat pe ambalaj. Intr-o

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tortelloni cu sos de patlagele galbene Tortelloni cu sos de patlagele galbene

Se fierb tortelloni dupa intructiunile de pe ambalaj, se clatesc cu apa rece si se lasa pret de cateva minute, la scurs, in strecuratoare. Se

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Taitei cu sparanghel si fontal