Se amesteca intr-un castron drojdia cu zaharul, se adauga apa, si pe urma faina, impreuna cu sarea, amestecandu-le bine.
Se framanta aluatul circa 10 minute, pe planseta infainata, si se intinde in forma de cerc, care sa incapa intr-o forma de pizza cu diametrul de 30 cm.
Se-ncinge cuptorul la 190gr., se unge pizza cu sosul de rosii si se presara peste ea salamul, busuiocul, ciupercile, ceapa, ardeiul si maslinele. Deasupra se pun sardelele, se presara la randul lor cu mozarella si parmezan si se da 30 de minute la cuptorul incins

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii