autor:

Fara foto

» » Paste si pizza

Pizza crocanta traditionala

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane):, Pentru aluat - 7 g drojdie uscata, , 2 lingurite zahar, , 3/4 ceasca apa calda, , 2 cesti si jumatate cu faina, , putina sare., Pentru umplutura: 3/4 ceasca bulion (din sticla), , 125 g salam taiat felii subtiri, , 2 linguri busuioc proaspat (tocat), , 125 g ciuperci marunte taiate felii, , o ceapa taiata mai intai in doua si pe urma julienne, , 1/2 ardei gras verde taiat fasii, , 12 masline negre fara samburi, taiate in doua, , 6 fileuri de sardele, , 1 ceasca Mozarella taiata bucatele, , 1/4 ceasca parmezan sau cascaval ras.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

11 voturi

Mod de preparare

Se amesteca intr-un castron drojdia cu zaharul, se adauga apa, si pe urma faina, impreuna cu sarea, amestecandu-le bine.
Se framanta aluatul circa 10 minute, pe planseta infainata, si se intinde in forma de cerc, care sa incapa intr-o forma de pizza cu diametrul de 30 cm.
Se-ncinge cuptorul la 190gr., se unge pizza cu sosul de rosii si se presara peste ea salamul, busuiocul, ciupercile, ceapa, ardeiul si maslinele. Deasupra se pun sardelele, se presara la randul lor cu mozarella si parmezan si se da 30 de minute la cuptorul incins
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza crocanta traditionala" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Tagliatele cu pui si ciuperci

Tagliatele cu pui si ciuperci

Se pun pastele la fiert in apa cu sare si ulei. In untul incins se calesc ciupercile taiate felii

2 voturi    2 comentarii
40 min
Paste si pizza
Pizza cu porumb si oua de prepelita

Pizza cu porumb si oua de prepelita

Se incalzeste cuptorul la 220ºC.Se amesteca bulionul,2,3 picaturi de sos picant,condimentele pentru

5 voturi    0 comentarii
25 min
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

11 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane):
  • Pentru aluat - 7 g drojdie uscata
  • 2 lingurite zahar
  • 3/4 ceasca apa calda
  • 2 cesti si jumatate cu faina
  • putina sare.
  • Pentru umplutura: 3/4 ceasca bulion (din sticla)
  • 125 g salam taiat felii subtiri
  • 2 linguri busuioc proaspat (tocat)
  • 125 g ciuperci marunte taiate felii
  • o ceapa taiata mai intai in doua si pe urma julienne
  • 1/2 ardei gras verde taiat fasii
  • 12 masline negre fara samburi
  • taiate in doua
  • 6 fileuri de sardele
  • 1 ceasca Mozarella taiata bucatele
  • 1/4 ceasca parmezan sau cascaval ras.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Spaghete cu rosii, ciuperci si busuioc Spaghete cu rosii, ciuperci si busuioc

Se pune apa intr-o cratita cu capac. Adaugam un praf de sare. Aducem apa de fierbere, punem spaghetele in apa si fierbem. Intre timp

1 vot    0 comentarii
30 min
Paste si pizza
Spaghete Carbonara reţetă simplă Spaghete Carbonara reţetă simplă

Spaghete Carbonara rețeta simplă Taiati costita cubulete si o caliti intr-un pic de ulei. Bateti galbenusurile cu smantina si cu

47 voturi    16 comentarii
18 min
Paste si pizza
Paste cu ton si dovlecel