autor:

Fara foto

» » Paste si pizza

Pizza crocanta traditionala

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane):, Pentru aluat - 7 g drojdie uscata, , 2 lingurite zahar, , 3/4 ceasca apa calda, , 2 cesti si jumatate cu faina, , putina sare., Pentru umplutura: 3/4 ceasca bulion (din sticla), , 125 g salam taiat felii subtiri, , 2 linguri busuioc proaspat (tocat), , 125 g ciuperci marunte taiate felii, , o ceapa taiata mai intai in doua si pe urma julienne, , 1/2 ardei gras verde taiat fasii, , 12 masline negre fara samburi, taiate in doua, , 6 fileuri de sardele, , 1 ceasca Mozarella taiata bucatele, , 1/4 ceasca parmezan sau cascaval ras.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

11 voturi

Mod de preparare

Se amesteca intr-un castron drojdia cu zaharul, se adauga apa, si pe urma faina, impreuna cu sarea, amestecandu-le bine.
Se framanta aluatul circa 10 minute, pe planseta infainata, si se intinde in forma de cerc, care sa incapa intr-o forma de pizza cu diametrul de 30 cm.
Se-ncinge cuptorul la 190gr., se unge pizza cu sosul de rosii si se presara peste ea salamul, busuiocul, ciupercile, ceapa, ardeiul si maslinele. Deasupra se pun sardelele, se presara la randul lor cu mozarella si parmezan si se da 30 de minute la cuptorul incins
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza crocanta traditionala" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Tortellini umplute cu ciuperci la cuptor cu sos alb

Tortellini umplute cu ciuperci la cuptor cu sos alb

Tortellini se adauga in apa fiarta sarata si se fierb cand ajung la jumatate din timpul de fierbere

3 voturi    4 comentarii
20 min
Paste si pizza
Taitei lati cu creveti si dovlecel

Taitei lati cu creveti si dovlecel

Aceasta este una dintre retetele acelea pe care le pregatesc cand sunt in criza de timp, pentru ca

0 voturi    2 comentarii
20 min
Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

11 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane):
  • Pentru aluat - 7 g drojdie uscata
  • 2 lingurite zahar
  • 3/4 ceasca apa calda
  • 2 cesti si jumatate cu faina
  • putina sare.
  • Pentru umplutura: 3/4 ceasca bulion (din sticla)
  • 125 g salam taiat felii subtiri
  • 2 linguri busuioc proaspat (tocat)
  • 125 g ciuperci marunte taiate felii
  • o ceapa taiata mai intai in doua si pe urma julienne
  • 1/2 ardei gras verde taiat fasii
  • 12 masline negre fara samburi
  • taiate in doua
  • 6 fileuri de sardele
  • 1 ceasca Mozarella taiata bucatele
  • 1/4 ceasca parmezan sau cascaval ras.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Spaghete negre cu cerneală de sepie cu creveti in sos de cocos Spaghete negre cu cerneală de sepie cu creveti in sos de cocos

Punem spaghetele intr-o cratita cu apa sarata si fierbem conform instructiunilor de pe ambalaj. Se spala crevetii, se scurg si se sterg

0 voturi    0 comentarii
30 min
Paste si pizza
Paste cu sos picant de vinete Paste cu sos picant de vinete

Pentru a savura aceste paste delicioase cu sos picant de vinete, vom incepe prin a taia cubulete toate legumele proaspat culese din

3 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pizza regala cu ou