autor:

Fara foto

» » Paste si pizza

Pizza cu anghinare

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 iunie 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 2 pungi cu aluat de pizza (a 230 g fiecare), , 4 linguri pesto (sos italienesc cu busuioc), , 600 g rosii, , sare, , piper, , 200 g anghinare (din borcan), , 200 g cascaval, , 20 g masline negre (taiate felii), , busuioc (uscat).

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

5 voturi

Mod de preparare

Se asaza aluaturile de pizza pe cate o tava, se ung cu doua linguri de pesto fiecare si deasupra se pun rosiile spalate si taiate felii. Se sareaza si se pipereaza. Se scurge anghinarea si se taie fiecare bucata in doua, iar cascavalul se da pe razatoare. Pe fiecare pizza se aranjeaza feliile de anghinare si de masline si se presara cascaval ras si busuioc maruntit. Se baga - pe rand - in cuptorul incins la 250°C si se coc circa 20 de minute. Cand sunt gata, se pot garnisi cu frunzulite de busuioc verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu anghinare" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Pastitio

Pastitio

Curatam, spalam si taiem marunt ceapa si usturoi. Punem ulei in tigaie/cratita sa se ncinga si adaugam

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Paste si pizza
Paste cu carne

Paste cu carne

La aceasta reteta am folosit paste fusilli si carnea care mi-a ramas de cand am pregatit carnatii..

1 vot    0 comentarii
1h
Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

5 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 2 pungi cu aluat de pizza (a 230 g fiecare)
  • 4 linguri pesto (sos italienesc cu busuioc)
  • 600 g rosii
  • sare
  • piper
  • 200 g anghinare (din borcan)
  • 200 g cascaval
  • 20 g masline negre (taiate felii)
  • busuioc (uscat).

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Paste cu ton si dovlecel Paste cu ton si dovlecel

Punem apa si sare la fiert intr-o oala, cand incepe sa fiarba, adaugam pastele ,lasam sa fiarba timpul indicat pe ambalaj. Intr-o

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tortelloni cu sos de patlagele galbene Tortelloni cu sos de patlagele galbene

Se fierb tortelloni dupa intructiunile de pe ambalaj, se clatesc cu apa rece si se lasa pret de cateva minute, la scurs, in strecuratoare. Se

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spaghete cu bacon si sos de rosii