autor:

Fara foto

» » Paste si pizza

Pizza cu anghinare

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 iunie 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 2 pungi cu aluat de pizza (a 230 g fiecare), , 4 linguri pesto (sos italienesc cu busuioc), , 600 g rosii, , sare, , piper, , 200 g anghinare (din borcan), , 200 g cascaval, , 20 g masline negre (taiate felii), , busuioc (uscat).

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

5 voturi

Mod de preparare

Se asaza aluaturile de pizza pe cate o tava, se ung cu doua linguri de pesto fiecare si deasupra se pun rosiile spalate si taiate felii. Se sareaza si se pipereaza. Se scurge anghinarea si se taie fiecare bucata in doua, iar cascavalul se da pe razatoare. Pe fiecare pizza se aranjeaza feliile de anghinare si de masline si se presara cascaval ras si busuioc maruntit. Se baga - pe rand - in cuptorul incins la 250°C si se coc circa 20 de minute. Cand sunt gata, se pot garnisi cu frunzulite de busuioc verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu anghinare" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Penne la cuptor (reteta rapida)

Penne la cuptor (reteta rapida)

Se fierb pennele al dente, conform instructiunilor de pe pachet. Intre timp se face sosul de rosii,

8 voturi    2 comentarii
25 min
Paste si pizza
Paste fainoase cu ton

Paste fainoase cu ton

Punem pastele la fiert intr-o oala cu 3 litri cu apa cu sare 10 minute.Apoi curatam,spalam , tocam

12 voturi    6 comentarii
35 min
Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

5 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 2 pungi cu aluat de pizza (a 230 g fiecare)
  • 4 linguri pesto (sos italienesc cu busuioc)
  • 600 g rosii
  • sare
  • piper
  • 200 g anghinare (din borcan)
  • 200 g cascaval
  • 20 g masline negre (taiate felii)
  • busuioc (uscat).

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Paste tricolore cu masline si sos Paste tricolore cu masline si sos

Ceapa se taie mărunt, morcovul se dă pe răzătoarea mare, măslinele se curăţă de sâmburi şi se taie mărunt. Pastele

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spaghete negre cu cerneală de sepie cu creveti in sos de cocos Spaghete negre cu cerneală de sepie cu creveti in sos de cocos

Punem spaghetele intr-o cratita cu apa sarata si fierbem conform instructiunilor de pe ambalaj. Se spala crevetii, se scurg si se sterg

0 voturi    0 comentarii
30 min
Paste si pizza
Spaghete cu sos de portocale