autor:

Fara foto

» » Paste si pizza

Pizza cu anghinare

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 iunie 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 2 pungi cu aluat de pizza (a 230 g fiecare), , 4 linguri pesto (sos italienesc cu busuioc), , 600 g rosii, , sare, , piper, , 200 g anghinare (din borcan), , 200 g cascaval, , 20 g masline negre (taiate felii), , busuioc (uscat).

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

5 voturi

Mod de preparare

Se asaza aluaturile de pizza pe cate o tava, se ung cu doua linguri de pesto fiecare si deasupra se pun rosiile spalate si taiate felii. Se sareaza si se pipereaza. Se scurge anghinarea si se taie fiecare bucata in doua, iar cascavalul se da pe razatoare. Pe fiecare pizza se aranjeaza feliile de anghinare si de masline si se presara cascaval ras si busuioc maruntit. Se baga - pe rand - in cuptorul incins la 250°C si se coc circa 20 de minute. Cand sunt gata, se pot garnisi cu frunzulite de busuioc verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu anghinare" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Paste cu carne

Paste cu carne

Se toaca marunt usturoiul,morcovul si ceapa sau prazul,dupa care se pune uleiul intro cratita la

9 voturi    1 comentariu
1h
Paste si pizza
pizza taraneasca cu specific romanesc

pizza taraneasca cu specific romanesc

se prepara coca la fel ca o coca de paine obisnuita; se unge o tava cu putin ulei si se intinde

10 voturi    0 comentarii
30 min
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

5 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 2 pungi cu aluat de pizza (a 230 g fiecare)
  • 4 linguri pesto (sos italienesc cu busuioc)
  • 600 g rosii
  • sare
  • piper
  • 200 g anghinare (din borcan)
  • 200 g cascaval
  • 20 g masline negre (taiate felii)
  • busuioc (uscat).

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Pizza cu nuci, pere si gorgonzola Pizza cu nuci, pere si gorgonzola

Intr-un bol punem apa si plicul de drojdie si lasam asa cca. 1-2 minute pana se inmoaie drojdia, pe urma adaugam sare dupa gust si uleiul

0 voturi    0 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin

Se dizolva drojdia in apa amestecata cu laptele, ambele caldute, apoi se adauga sarea, zaharul si uleiul de masline, amestecand energic. Compozitia

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Macaroane fripte