autor:

Ada Chersan

» » Paste si pizza

Pizza cu bacon

Autor: Ada Chersan (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 mai 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Ada Chersan (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 mai 2012

Ingrediente
Blat:, 300 gr faina, 3 gr drojdie, 50 ml lapte caldut, 20 ml ulei masline, 10 gr zahar, sare, , Umpluturta:, cascaval, bacon, rosii, masline fara sambure, ciuperci din conserva, bulion, sare, cimbru

Dificultate: Redusa Timp: 1h

6 voturi

Mod de preparare

Intr-un bol amestecam drojdia cu laptele caldut, zaharul, sarea, uleiul de masline. Se adauga faina si amestecam, iar la final framantam. Daca mai necesita faina mai adaugam, astfel incat sa obtinem un aluat vartos. Se lasa la crescut cca 20 min la loc cald.

Intr-o tava de aragaz intinsa punem hartie de copt, apoi aluatul se intinde usor pana obtinem o foaie de aluat subtire. Preparam un sos din bulion si cimbru si punem pe foaia de aluat. Apoi punem baconul taiat in bucatele mici, ciupercile scurse, maslinele si rosiile taiate felii. Dam la cuptor pentru 15 min, apoi punem cascavalul dat prin razatoare si mai lasam 5 min. Se serveste calda. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu bacon" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Pizza cu bacon si sunca

Pizza cu bacon si sunca

Dintr-un kg de faina va iese o coca cam pentru 3 tavi de pizza. Daca va place aluatul mai subtire,

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Paste si pizza
Pizza cu bacon

Pizza cu bacon

Din faina,20 ml ulei,drojdie,apa calduta,otetul si cimbrul se framinta un aluat potrivit.Acesta se

12 voturi    10 comentarii
15 min
Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Emy SI Lakry Opocinschi , 17 decembrie 2013

    mmmm fb""""

  • COSTEO

    COSTEO (Chef de cuisine) , 28 septembrie 2013

    gustos!!!!!

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 21 mai 2012

    Hmmmmmm, ce bine arata ! gust si eu o felie:) se poate ? foarte buna, multumesc ! pupici

Dificultate

Redusa

Timp

1h

6 voturi

Ingrediente

  • Blat:
  • 300 gr faina
  • 3 gr drojdie
  • 50 ml lapte caldut
  • 20 ml ulei masline
  • 10 gr zahar
  • sare
  • Umpluturta:
  • cascaval
  • bacon
  • rosii
  • masline fara sambure
  • ciuperci din conserva
  • bulion
  • sare
  • cimbru

Raporteaza reteta

Retete
de Ada Chersan
Ardei copti umpluti cu cascaval

Ardei copti umpluti cu cascaval

Ardeii se coc intregi apoi se pun intr-un castron,se presara putina sare si se acopera.Se lasa 20

6 voturi    2 comentarii
1h
Aperitive cu brinza
Cornulete cu dulceata de piersici

Cornulete cu dulceata de piersici

Pentru a prepara aceste cornulete mai intai topesti untul sau margarina intr-o cratita la foc mic.

2 voturi    0 comentarii
50 min
Prajituri
Sarlota

Sarlota

Pentru crema se amesteca oul cu zaharul pana devine o crema spumoasa. Se adauga laptele treptat

0 voturi    1 comentariu
1h 50 min
Dulciuri diverse

COSTEO (Chef de cuisine)

gustos!!!!!

Adauga reteta
Retete

din Paste si pizza

Paste cu ton si dovlecel Paste cu ton si dovlecel

Punem apa si sare la fiert intr-o oala, cand incepe sa fiarba, adaugam pastele ,lasam sa fiarba timpul indicat pe ambalaj. Intr-o

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tortelloni cu sos de patlagele galbene Tortelloni cu sos de patlagele galbene

Se fierb tortelloni dupa intructiunile de pe ambalaj, se clatesc cu apa rece si se lasa pret de cateva minute, la scurs, in strecuratoare. Se

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spagete cu carne de gaina in sos peshamel