Dintr-un kg de faina va iese o coca cam pentru 3 tavi de pizza. Daca va place aluatul mai subtire, atunci vor iesi 4 tavi.
Punem faina in castron. Facem o gaura in mijloc si punem apa calda in care am dizolvat drojdia cu zaharul. Adaugam uleiul, sarea si amestecam cu lingura, apoi cu mana framantam bine. Lasam sa creasca la loc cald.
Sosul il preparam amestecand toate ingredientele mentionate mai sus.
Vom intinde aluatul pe masa de lucru, tapetata cu faina. Il punem in tava unsa cu ulei, iar deasupra punem sos, cascaval, sunca, bacon, ciuperci, ardei gras si orice altceva mai doriti.
Dam la cuptor, la foc mare, pentru cateva minute, pana cascavalul este topit si aluatul crocant.
Pofta buna!
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii