Dintr-un kg de faina va iese o coca cam pentru 3 tavi de pizza. Daca va place aluatul mai subtire, atunci vor iesi 4 tavi.
Punem faina in castron. Facem o gaura in mijloc si punem apa calda in care am dizolvat drojdia cu zaharul. Adaugam uleiul, sarea si amestecam cu lingura, apoi cu mana framantam bine. Lasam sa creasca la loc cald.
Sosul il preparam amestecand toate ingredientele mentionate mai sus.
Vom intinde aluatul pe masa de lucru, tapetata cu faina. Il punem in tava unsa cu ulei, iar deasupra punem sos, cascaval, sunca, bacon, ciuperci, ardei gras si orice altceva mai doriti.
Dam la cuptor, la foc mare, pentru cateva minute, pana cascavalul este topit si aluatul crocant.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii