Pizza cu Blat de Conopida

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Pizza cu Blat de Conopida

Ingrediente

  • Blat:
  • - 1 conopidă mare;
  • - 3 ouă;
  • - 3 linguri mozzarella rasă;
  • - sare;
  • Toppinguri
  • Aici alegeți după bunul plac, eu vă voi spune ce am ales eu astăzi;
  • - 150 g mozzarella;
  • - 200 g pastă de tomate sau ketchup;
  • - 5-6 felii de salam picant chorizo;
  • - 2-3 felii de prosciutto crudo;
  • - 1/3 dintr-un praz mic;
  • - 2-3 linguri de boabe de porumb dulce;
  • - 5-6 roșii cherry;
  • - 3-4 ciuperci mici;
  • - oregano;

Mod de preparare

Blat de conopida

- Spălați conopida, rupeți buchetele mici și mărunțiți la robotul de bucătărie;

- Puneți conopida mărunțită la cuptor pentru 15 minute;

- Apoi scoateți, lăsați să se răcească puțin și scurgeti foarte bine de suc: folosiți un tifon sau un material curat, care absoarbe umezeala;

- Bateți ouăle bine cu puțină sare;

- Adăugați-le peste conopida scursă împreună cu mozzarella și modelați "aluatul" pe tavă;

- Coaceți blatul de conopidă aproximativ 12-15 minute la foc iute;

Pizza

- Acum adaugati pe blatul precopt pasta de tomate sau ketchup-ul, peste care presarati oregano;

- Dati mozzarella pe razatoare si adaugati peste pizza cea mai mare parte, lasand pentru sfarsit o lingura de mozzarella rasa;

- Acum puteti adauga restul toppingurilor: salamul, muschiul, ciupercile, prazul, porumbul, iar la sfarsit rosiile cherry feliate;

- Acum mai adaugati lingura mozzarella peste toata pizza si dati la cuptor la foc mediu pentru aproximativ 12- 15 minute;

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise