Pizza cu Blat de Conopida

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Pizza cu Blat de Conopida

Ingrediente

  • Blat:
  • - 1 conopidă mare;
  • - 3 ouă;
  • - 3 linguri mozzarella rasă;
  • - sare;
  • Toppinguri
  • Aici alegeți după bunul plac, eu vă voi spune ce am ales eu astăzi;
  • - 150 g mozzarella;
  • - 200 g pastă de tomate sau ketchup;
  • - 5-6 felii de salam picant chorizo;
  • - 2-3 felii de prosciutto crudo;
  • - 1/3 dintr-un praz mic;
  • - 2-3 linguri de boabe de porumb dulce;
  • - 5-6 roșii cherry;
  • - 3-4 ciuperci mici;
  • - oregano;

Mod de preparare

Blat de conopida

- Spălați conopida, rupeți buchetele mici și mărunțiți la robotul de bucătărie;

- Puneți conopida mărunțită la cuptor pentru 15 minute;

- Apoi scoateți, lăsați să se răcească puțin și scurgeti foarte bine de suc: folosiți un tifon sau un material curat, care absoarbe umezeala;

- Bateți ouăle bine cu puțină sare;

- Adăugați-le peste conopida scursă împreună cu mozzarella și modelați "aluatul" pe tavă;

- Coaceți blatul de conopidă aproximativ 12-15 minute la foc iute;

Pizza

- Acum adaugati pe blatul precopt pasta de tomate sau ketchup-ul, peste care presarati oregano;

- Dati mozzarella pe razatoare si adaugati peste pizza cea mai mare parte, lasand pentru sfarsit o lingura de mozzarella rasa;

- Acum puteti adauga restul toppingurilor: salamul, muschiul, ciupercile, prazul, porumbul, iar la sfarsit rosiile cherry feliate;

- Acum mai adaugati lingura mozzarella peste toata pizza si dati la cuptor la foc mediu pentru aproximativ 12- 15 minute;

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Zmeurata de casa

Zmeurata de casa

Reteta de zmeurata de casa. Cum se face zmeurata de casa reteta de lichior de zmeura.

Zmeurata de casa
Paste cu vinete

Paste cu vinete

Reteta de paste cu vinete. Cum faci acasa paste cu vinete reteta simpla si delicioasa.

Paste cu vinete
Pandispan cu zmeura si mure

Pandispan cu zmeura si mure

Separam ouale.

Pandispan cu zmeura si mure