autor:

Bucatarella

» » , , , Aperitive, Mancaruri cu carne, Mancaruri cu legume si zarzavaturi, Paste si pizza

Pizza cu blat din fulgi de ovaz

Autor: Bucatarella (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 septembrie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Bucatarella (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 septembrie 2013

Ingrediente
Blat:, - 5 oua, - 1 3/4 cana fulgi de ovaz, , Ingrediente pizza:, - 7-8 linguri sos de la gogosarii in sos mustar sau poti pune bulion/sos de pizza, - 1 ceapa rosie, - 1 carnat semiafumat, - 1 ardei capia, - cas afumat (se poate pune cascaval sau alt tip de branza)

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

1 vot

Mod de preparare

Blatul il faci in functie de tava in care vei coace pizza. Eu am avut o tava ovala din sticla termorezistenta de aprox 40 cm lungime si am folosit 5 oua si 1 3/4 cana fulgi de ovaz.
Daca tava ta este una mai mica poti folosi 3 oua si o cana de ovaz, iar daca este mai mare poti dubla cantitatea.
In afara de oua si ovaz nu mai ai nevoie de altceva pentru blat. Important este sa poti intinde amestecul cam de 5 mm grosime.

Dupa ce am intins blatul de fulgi de ovaz cu oua batute in tava am adaugat pe rand ingredientele: 4 linguri de sos, carnatul taiat felii, ceapa taiata felii subtiri, ardeiul, casul afumat si iar vreo 3-4 linguri de sos pe deasupra.
Eu nu am adaugat sare in blat sau pe deasupra din cauza casului care era foarte sarat si as fi riscat sa stric tot. Dar daca folositi cascaval sau branzeturi dulci puteti pune un strop de sare si eventual piper daca doriti.
Am incins cuptorul timp de 3-5 minute, am bagat tava si am lasat-o la foc mic aproximativ 30 de minute.
Mirosea divin in bucatarie si gustul a fost pe masura.
Nu se simte prea mult gustul de fulgi de ovaz, atata tot ca blatul este mai dens decat unul facut din faina alba si poate parea ciudat la inceput.
Ce mi-a placut foarte mult este ca iti da o senzatie de satietate fara a te simti greoi si incarcat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu blat din fulgi de ovaz" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Tortellini cu smantana si prosciutto

Tortellini cu smantana si prosciutto

Sosul de smantana si prosciutto se pregateste in felul urmator: Intr-o tigaie se topeste la foc

3 voturi    2 comentarii
15 min
Paste si pizza
Pizza, pizza, pizza....

Pizza, pizza, pizza....

lc-lingurita cafea/ceai ls-lingura supa Ingredientele uscate se amesteca bine impreuna, se

13 voturi    14 comentarii
2h
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Marieta_Pall (Chef de cuisine) , 27 octombrie 2014

    Un blat cu fulgi de ovaz?trebuie incercat,suna bine.

  • COSTEO

    COSTEO (Chef de cuisine) , 07 octombrie 2013

    Of course,and delicious!!!

  • Bucatarella

    Bucatarella (Chef de cuisine) , 30 septembrie 2013

    Good indeed :D and healthy too

    • COSTEO

      COSTEO (Chef de cuisine) , 27 septembrie 2013

      good food!!!!!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

40 min

1 vot

Ingrediente

  • Blat:
  • - 5 oua
  • - 1 3/4 cana fulgi de ovaz
  • Ingrediente pizza:
  • - 7-8 linguri sos de la gogosarii in sos mustar sau poti pune bulion/sos de pizza
  • - 1 ceapa rosie
  • - 1 carnat semiafumat
  • - 1 ardei capia
  • - cas afumat (se poate pune cascaval sau alt tip de branza)

Raporteaza reteta

Retete
de Bucatarella
Omleta la cuptor cu branza, rosii si piept de pui

Omleta la cuptor cu branza, rosii si piept de pui

Incepem cu partea care dureaza mai mult: fierberea pieptului de pui. Ideea e sa traga cateva clocote,

1 vot    1 comentariu
45 min
Aperitive cu oua
Branza la borcan (in ulei)

Branza la borcan (in ulei)

In principiu reteta este cu ulei de masline dar merge la fel de bine si cu cel de floarea soarelui. Spalati

7 voturi    20 comentarii
30 min
Conserve si muraturi
Inele de ceapa murate

Inele de ceapa murate

Otetul, apa, zaharul, sarea si scortisoara se pun la fiert si se aduc in punctul de fierbere dupa

1 vot    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi

Marieta_Pall (Chef de cuisine)

Un blat cu fulgi de ovaz?trebuie incercat,suna bine.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Macaroane taranesti Macaroane taranesti

Macaroanele se fierb al dente in apa cu sare. Slanina se taie o parte cubulete si o parte in felii si se prajeste. Carnatul afumat

0 voturi    0 comentarii
55 min
Paste si pizza
Cuibulete de fidea delicioase si aromate Cuibulete de fidea delicioase si aromate

Se fierbe intr-o craticioara apa cu un praf de sare si un strop de ulei; cand incepe sa clocoteasca, scufundam fiecare cuib de fidea

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Penne cu piept de pui si ciuperci