M-am inspirat din reteta pentru blat http://www.gustos.ro/sfaturi-culinare/sfaturi-practice/cum-sa-faci-un-aluat-de-pizza-cu-doar-trei-ingrediente.html
Cuptorul se preincalzeste la 180 grade celsius. In tava puneti hartie de copt si cu putin ulei de masline sau puteti ungeti tava cu ulei de masline si presarati un pic de faina pe toata suprafata tavii.
Ingredientele blatului se amesteca impreuna pana devine un aluat omogen, daca aluatul cere iaurt mai adaugat 1-2 linguri. Aluatul va deveni foarte usor de intins si este usor elastic, pe care il veti intinde in tava. Ingredientele pentru umplutura sunt la alegerea dvs. Am uns blatul cu ajutorul unei pensule pasta de rosii (facute la blender si scurse de suc printr-o strecuratoare) , cele 4 feluri de branzeturi (asa am gasit-o gata facuta rasa si amestecata din comert), feliile de salam, felii de masline din productie proprie, ciupercutele din conserva (le-am scurs de apa si le-am clatit inainte prin apa) , la fnal am mai aruncat o ploaie de branza, oregano si piperul.
Am dat-o la cuptor pentru 25 minute. Totul conteaza de cuptorul pe care-l aveti.
Blatul devine foarte pufos de pe urma celor 4 ingrediente, fara a folosi drojdie.
P.S. Blatul inainte de a-l baga la copt il puteti felia inainte usor!
Pofta buna!
Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.
Sarmale cu varza dulce in vas de lutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii