Ingredientele sunt pentr 4 baze de pizza mediane.Eu am cumparat 1 plic cu sos carbonara pe care a trebuit sa il pregatesc in cinci minute si l-am pastrat deoparte.Se taie baconul in suvite,rulul de branza in felii subtirele(16 felii),iar nucile se curata si se rup in bucatele mai micute.Se ung bazele cu sos carbonara,se adauga mozzarela,bacon,nuci si 4 felii de branza de capra(pe fiecare baza).Se introduc in cuptorul incins si se coc la 220ºC 15-20min.De obicei,temperatura si timpul de coacere apare pe ambalajul bazelor de pizza.Sper sa va placa!POFTA BUNA!!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii