autor:

raluka

» » Paste si pizza

Pizza cu branza de capra si sos carbonara

Autor: raluka (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Spania


    Reteta postata pe: 13 octombrie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: raluka (Chef de cuisine)   
Specific:  

Spania


Reteta postata pe: 13 octombrie 2011

Ingrediente
200gr branza de capra, 4 baze de pizza congelate, 12 nuci, 1 plic de sos carbonara sau sos gata pregatit la borcan, 300gr bacon, mozzarela

Dificultate: Medie Timp: 30 min

6 voturi

Mod de preparare

Ingredientele sunt pentr 4 baze de pizza mediane.Eu am cumparat 1 plic cu sos carbonara pe care a trebuit sa il pregatesc in cinci minute si l-am pastrat deoparte.Se taie baconul in suvite,rulul de branza in felii subtirele(16 felii),iar nucile se curata si se rup in bucatele mai micute.Se ung bazele cu sos carbonara,se adauga mozzarela,bacon,nuci si 4 felii de branza de capra(pe fiecare baza).Se introduc in cuptorul incins si se coc la 220ºC 15-20min.De obicei,temperatura si timpul de coacere apare pe ambalajul bazelor de pizza.Sper sa va placa!POFTA BUNA!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu branza de capra si sos carbonara" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Pizza

Pizza

Mai intai prepari sosul: intr-o craticioara mica se aureste in ulei catelul de usturoi zdrobit, se

4 voturi    0 comentarii
2h
Paste si pizza
Spaghete cu rosii si busuioc

Spaghete cu rosii si busuioc

Spaghetele se prepara conform instructiunilor de pe ambalaj. Intr-o tigaie se pune uleiul si se

9 voturi    8 comentarii
30 min
Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Chelu Victoria , 17 ianuarie 2015

    :)

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 02 august 2012

    E o buna idee sa adaugi si nuci.

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 18 octombrie 2011

    Arata tare fain !! Pacat ca nu ai facut tu blaturile si sosul....

    • raluka

      raluka (Chef de cuisine) , 16 octombrie 2011

      Multumesc Mirey!!

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 16 octombrie 2011

      Congelat, necongelat...arata minunat!

    • raluka

      raluka (Chef de cuisine) , 14 octombrie 2011

      Multumesc!! De obicei pregatesc eu aluatul de pizza,la fel si sosul carbonara,chiar este prima oara cand fac cu baze congelate,dar in lipsa de timp prefer varianata asta...si e chiar foarte buna!

    • Marian

      Marian (Chef de cuisine) , 14 octombrie 2011

      o fi buna....dar preferam ca toate ingredientele sa fie proaspete si cat mai naturale...nu la plic si nici congelate... fara suparare! ca aspect, nota 10!

    • mihai

      mihai (Chef de cuisine) , 14 octombrie 2011

      Bine imaginat!*****

    • www.divainbucatarie.ro

      www.divainbucatarie.ro (Chef de cuisine) , 14 octombrie 2011

      Buna!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

30 min

6 voturi

Ingrediente

  • 200gr branza de capra
  • 4 baze de pizza congelate
  • 12 nuci
  • 1 plic de sos carbonara sau sos gata pregatit la borcan
  • 300gr bacon
  • mozzarela

Raporteaza reteta

Retete
de raluka
chiftelute

chiftelute

In primu rand se toaca marunt celpele,cartoful si usturoiul.(eu le-am tocat cu robotul de bucatarie

13 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Pui chinezesc (cu orez)

Pui chinezesc (cu orez)

Este o reteta chinezeasca usor modificata de mine; mai rapid si mai usor de preparat.Inainte de toate

18 voturi    2 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Fasole batuta

Fasole batuta

Intr-o tigaie punem suficient ulei la incins(1deget) si adaugam ceapa taiata solzisori.O lasam sa

7 voturi    4 comentarii
1h
Aperitive

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

E o buna idee sa adaugi si nuci.

Adauga reteta
Retete

din Paste si pizza

Paste cu ton si dovlecel Paste cu ton si dovlecel

Punem apa si sare la fiert intr-o oala, cand incepe sa fiarba, adaugam pastele ,lasam sa fiarba timpul indicat pe ambalaj. Intr-o

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tortelloni cu sos de patlagele galbene Tortelloni cu sos de patlagele galbene

Se fierb tortelloni dupa intructiunile de pe ambalaj, se clatesc cu apa rece si se lasa pret de cateva minute, la scurs, in strecuratoare. Se

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Paste cu carne din conserva