autor:

raluka

» » Paste si pizza

Pizza cu branza de capra si sos carbonara

Autor: raluka (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Spania


    Reteta postata pe: 13 octombrie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: raluka (Chef de cuisine)   
Specific:  

Spania


Reteta postata pe: 13 octombrie 2011

Ingrediente
200gr branza de capra, 4 baze de pizza congelate, 12 nuci, 1 plic de sos carbonara sau sos gata pregatit la borcan, 300gr bacon, mozzarela

Dificultate: Medie Timp: 30 min

6 voturi

Mod de preparare

Ingredientele sunt pentr 4 baze de pizza mediane.Eu am cumparat 1 plic cu sos carbonara pe care a trebuit sa il pregatesc in cinci minute si l-am pastrat deoparte.Se taie baconul in suvite,rulul de branza in felii subtirele(16 felii),iar nucile se curata si se rup in bucatele mai micute.Se ung bazele cu sos carbonara,se adauga mozzarela,bacon,nuci si 4 felii de branza de capra(pe fiecare baza).Se introduc in cuptorul incins si se coc la 220ºC 15-20min.De obicei,temperatura si timpul de coacere apare pe ambalajul bazelor de pizza.Sper sa va placa!POFTA BUNA!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu branza de capra si sos carbonara" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Spaghete cu vita si legume

Spaghete cu vita si legume

Se caleste in wok ceapa si usturoiul tocate marunt. Cand este aurita ceapa se adauga carnea taiata

4 voturi    6 comentarii
40 min
Paste si pizza
Pastele lui Alex

Pastele lui Alex

Se fierb pastele în ap cu sare după instrucţiunile de pe pachet. Se spală şi se pun la scurs

3 voturi    4 comentarii
1h 15 min
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Chelu Victoria , 17 ianuarie 2015

    :)

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 02 august 2012

    E o buna idee sa adaugi si nuci.

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 18 octombrie 2011

    Arata tare fain !! Pacat ca nu ai facut tu blaturile si sosul....

    • raluka

      raluka (Chef de cuisine) , 16 octombrie 2011

      Multumesc Mirey!!

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 16 octombrie 2011

      Congelat, necongelat...arata minunat!

    • raluka

      raluka (Chef de cuisine) , 14 octombrie 2011

      Multumesc!! De obicei pregatesc eu aluatul de pizza,la fel si sosul carbonara,chiar este prima oara cand fac cu baze congelate,dar in lipsa de timp prefer varianata asta...si e chiar foarte buna!

    • Marian

      Marian (Chef de cuisine) , 14 octombrie 2011

      o fi buna....dar preferam ca toate ingredientele sa fie proaspete si cat mai naturale...nu la plic si nici congelate... fara suparare! ca aspect, nota 10!

    • mihai

      mihai (Chef de cuisine) , 14 octombrie 2011

      Bine imaginat!*****

    • www.divainbucatarie.ro

      www.divainbucatarie.ro (Chef de cuisine) , 14 octombrie 2011

      Buna!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

30 min

6 voturi

Ingrediente

  • 200gr branza de capra
  • 4 baze de pizza congelate
  • 12 nuci
  • 1 plic de sos carbonara sau sos gata pregatit la borcan
  • 300gr bacon
  • mozzarela

Raporteaza reteta

Retete
de raluka
chiftelute

chiftelute

In primu rand se toaca marunt celpele,cartoful si usturoiul.(eu le-am tocat cu robotul de bucatarie

13 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Pui chinezesc (cu orez)

Pui chinezesc (cu orez)

Este o reteta chinezeasca usor modificata de mine; mai rapid si mai usor de preparat.Inainte de toate

18 voturi    2 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Fasole batuta

Fasole batuta

Intr-o tigaie punem suficient ulei la incins(1deget) si adaugam ceapa taiata solzisori.O lasam sa

7 voturi    4 comentarii
1h
Aperitive

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

E o buna idee sa adaugi si nuci.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Pizza cu nuci, pere si gorgonzola Pizza cu nuci, pere si gorgonzola

Intr-un bol punem apa si plicul de drojdie si lasam asa cca. 1-2 minute pana se inmoaie drojdia, pe urma adaugam sare dupa gust si uleiul

0 voturi    0 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin

Se dizolva drojdia in apa amestecata cu laptele, ambele caldute, apoi se adauga sarea, zaharul si uleiul de masline, amestecand energic. Compozitia

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Cannelloni alla Bolognese cu sos Bechamel
Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide
Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide