Se incinge cuptorul la 200 grade C. Se pune apa la fiert si cind clocoteste, se introduce feliile de cartofi si se lasa timp de 6 min pina ce se inmoaie. Se scurge de apa. Se pune intr-un vas impreuna cu uleiul de masline si rozmarin. Se amesteca bine astfel incit cartofii sa fie acoperiti cu ulei. Se aseaza blaturile de pizza pe o hirtie de copt. Se presarea brinza peste blaturi si distribuie amestecul cu cartofi deasupra. Se condimenteaza cu sare si piper apoi se pune la cuptor 20 min pina cind blatul de pizza devine auriu si cartofii se rumenesc usor. Se pot adauga fisii de piept de pui, ardei copti, ceapa verde, parmezan si rosii.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii