Scoatem foietajul din congelator.
Scoatem foietajul din congelator și lăsăm să se dezghețe.
După ce s a dezghetat, il întindem puțin. Amestecam ketchup cu sare, piper, oregano și ulei. Ungem foietajul cu aceasta compoziție. Punem feliile de salam, mortadella, jambon, cașcaval și alte brânzeturi și rulam.
Preincalzim cuptorul la 190 de grade C și coacem pentru 20-30 de minute.
Pofta buna va doresc!
Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.
Sarmale cu varza dulce in vas de lutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii