Pizza cu foietaj

Scoatem foietajul din congelator.

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa
Pizza cu foietaj

Ingrediente

  • 1 foaie aluat foietaj
  • 2 linguri ketchup
  • sare
  • piper
  • oregano
  • 5-6 felii mortadella
  • 6-8 felii jambon
  • 6-8 felii salam
  • cașcaval și altele brânzeturi
  • 1 lingura ulei

Mod de preparare

Scoatem foietajul din congelator și lăsăm să se dezghețe.

După ce s a dezghetat, il întindem puțin. Amestecam ketchup cu sare, piper, oregano și ulei. Ungem foietajul cu aceasta compoziție. Punem feliile de salam, mortadella, jambon, cașcaval și alte brânzeturi și rulam.

Preincalzim cuptorul la 190 de grade C și coacem pentru 20-30 de minute.

Pofta buna va doresc!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort de toamna cu mere si gutui

Tort de toamna cu mere si gutui

Se pregatesc intai fructele.

Tort de toamna cu mere si gutui
Sarmale cu varza dulce in vas de lut

Sarmale cu varza dulce in vas de lut

Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.

Sarmale cu varza dulce in vas de lut
Ciorba de sfecla cu costita afumata

Ciorba de sfecla cu costita afumata

Ciorba de sfecla cu costita afumata
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise