Scoatem foietajul din congelator.
Scoatem foietajul din congelator și lăsăm să se dezghețe.
După ce s a dezghetat, il întindem puțin. Amestecam ketchup cu sare, piper, oregano și ulei. Ungem foietajul cu aceasta compoziție. Punem feliile de salam, mortadella, jambon, cașcaval și alte brânzeturi și rulam.
Preincalzim cuptorul la 190 de grade C și coacem pentru 20-30 de minute.
Pofta buna va doresc!
Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituriGateste rapid ficatei de pui cu ceapa si ciuperci, fragezi si aromati! Reteta simpla, perfecta pentru un pranz gustos sau o...
Ficatei de pui cu ceapa si ciuperci – reteta rapida si super gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii