Blatul:
Intr-un bol punem apa minerala putin calduta,praful de sare si uleiul.
Drojdia o frecam cu putin zahar si o adaugam in bol.
La urma adaugam faina treptat,pana obtinem un aluat usor de modelat si nelipicos.
Il lasam la odihnit 10-15 minute.
Taiem pastramioara si kaizerul bucatele.
Ghebele fierte le tocam ,dar nu prea marunt.
Maslinele le taiem felii.
Luam jumatate din aluatul de mai sus.
Intindem o foaie rotunda si o intepam din loc in loc.
O asezam pe o tava rotunda,tapetata cu putin unt.
Luam putin sos de rosiisi il amestecam cu niste sare si patrunjel uscat.
Cu acest sos ungem blatul.
Punem pastrama cu kaizerul,apoi ghebele,maslinele.
Deasupra radem cascaval .
Batem un ou cu putina sare si il turnam peste pizza.
O dam in cuptorul incins si o lasam acolo pana se coace.
Cand e gata o scoatem si servim!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii