autor:

Fara foto

» » Paste si pizza

Pizza cu ghebe

Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 februarie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 februarie 2013

Ingrediente
Blat:(ies 2 blaturi din acest aluat), , 200 ml apa minerala, 20 gr drojdie, un praf de sare, 1 lingura ulei, faina cat cuprinde, umputura:, 3-4- felii pastramioara, 3-4 felii kaizer, un pumn ghebe fierte, 7-8 masline, cascaval, sos de rosii, piper, patrunjel uscat, 1 ou

Dificultate: Medie Timp: 1h 15 min

1 vot

Mod de preparare

Blatul:
Intr-un bol punem apa minerala putin calduta,praful de sare si uleiul.
Drojdia o frecam cu putin zahar si o adaugam in bol.
La urma adaugam faina treptat,pana obtinem un aluat usor de modelat si nelipicos.
Il lasam la odihnit 10-15 minute.
Taiem pastramioara si kaizerul bucatele.
Ghebele fierte le tocam ,dar nu prea marunt.
Maslinele le taiem felii.
Luam jumatate din aluatul de mai sus.
Intindem o foaie rotunda si o intepam din loc in loc.
O asezam pe o tava rotunda,tapetata cu putin unt.
Luam putin sos de rosiisi il amestecam cu niste sare si patrunjel uscat.
Cu acest sos ungem blatul.
Punem pastrama cu kaizerul,apoi ghebele,maslinele.
Deasupra radem cascaval .
Batem un ou cu putina sare si il turnam peste pizza.
O dam in cuptorul incins si o lasam acolo pana se coace.
Cand e gata o scoatem si servim!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu ghebe" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Tortelloni alla carne cu sos mamma rossa

Tortelloni alla carne cu sos mamma rossa

Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj. Intr-o craticioara se pun 2 linguri ulei

7 voturi    14 comentarii
35 min
Paste si pizza
Pizza facuta in casa

Pizza facuta in casa

Se framanta aluatul si se lasa la dospit pana terminam de taiat mezelurile Se taie mezelurile

11 voturi    1 comentariu
45 min
Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Rocsi (Chef de cuisine) , 25 octombrie 2016

    Multumesc Simana Lucia!

  • Fara foto

    iacob simana lucia , 20 octombrie 2016

    bun!

  • Fara foto

    Rocsi (Chef de cuisine) , 13 februarie 2013

    Multumesc!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 13 februarie 2013

      Delicioasa...

    • Fara foto

      Rocsi (Chef de cuisine) , 12 februarie 2013

      Multumesc mult Maria.Da iese foarte buna!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 12 februarie 2013

      Arata bine, o bunatate cu siguranta!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 15 min

1 vot

Ingrediente

  • Blat:(ies 2 blaturi din acest aluat)
  • 200 ml apa minerala
  • 20 gr drojdie
  • un praf de sare
  • 1 lingura ulei
  • faina cat cuprinde
  • umputura:
  • 3-4- felii pastramioara
  • 3-4 felii kaizer
  • un pumn ghebe fierte
  • 7-8 masline
  • cascaval
  • sos de rosii
  • piper
  • patrunjel uscat
  • 1 ou

Raporteaza reteta

Retete
de Rocsi
Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Lasam foietajul sa se dezghete la temperatura camerei. Pieptul de pui il spalam si il tamponam cu

4 voturi    4 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu carne
Salata cu ton si tofu

Salata cu ton si tofu

Ardeiul kapia il spalam, indepartam cotorul si toate semintele si il taiem cubulete. Ceapa verde

7 voturi    4 comentarii
20 min
Salate cu peste
Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatitele: Intr-un bol amestecam cu un tel apa minerala cu zaharul pudra,uleiul si coaja rasa de

6 voturi    5 comentarii
45 min
Retete de post

Rocsi (Chef de cuisine)

Multumesc Simana Lucia!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Paste cu ton si dovlecel Paste cu ton si dovlecel

Punem apa si sare la fiert intr-o oala, cand incepe sa fiarba, adaugam pastele ,lasam sa fiarba timpul indicat pe ambalaj. Intr-o

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tortelloni cu sos de patlagele galbene Tortelloni cu sos de patlagele galbene

Se fierb tortelloni dupa intructiunile de pe ambalaj, se clatesc cu apa rece si se lasa pret de cateva minute, la scurs, in strecuratoare. Se

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Penne ziti cu sos de unt si broccoli