autor:

Fara foto

» » Paste si pizza

Pizza cu ghebe

Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 februarie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 februarie 2013

Ingrediente
Blat:(ies 2 blaturi din acest aluat), , 200 ml apa minerala, 20 gr drojdie, un praf de sare, 1 lingura ulei, faina cat cuprinde, umputura:, 3-4- felii pastramioara, 3-4 felii kaizer, un pumn ghebe fierte, 7-8 masline, cascaval, sos de rosii, piper, patrunjel uscat, 1 ou

Dificultate: Medie Timp: 1h 15 min

1 vot

Mod de preparare

Blatul:
Intr-un bol punem apa minerala putin calduta,praful de sare si uleiul.
Drojdia o frecam cu putin zahar si o adaugam in bol.
La urma adaugam faina treptat,pana obtinem un aluat usor de modelat si nelipicos.
Il lasam la odihnit 10-15 minute.
Taiem pastramioara si kaizerul bucatele.
Ghebele fierte le tocam ,dar nu prea marunt.
Maslinele le taiem felii.
Luam jumatate din aluatul de mai sus.
Intindem o foaie rotunda si o intepam din loc in loc.
O asezam pe o tava rotunda,tapetata cu putin unt.
Luam putin sos de rosiisi il amestecam cu niste sare si patrunjel uscat.
Cu acest sos ungem blatul.
Punem pastrama cu kaizerul,apoi ghebele,maslinele.
Deasupra radem cascaval .
Batem un ou cu putina sare si il turnam peste pizza.
O dam in cuptorul incins si o lasam acolo pana se coace.
Cand e gata o scoatem si servim!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu ghebe" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Pizza pe bat

Pizza pe bat

Lasam aluatul pentru pizza sa se decongeleze(sau il framantam noi, daca dorim) ,apoi il punem pe

2 voturi    0 comentarii
40 min
Paste si pizza
Pizza de vara

Pizza de vara

Blat: Se pune faina ,un praf de sare ,doua linguri ulei,2 oua ,drojdia,apa si se framanta. Se

13 voturi    2 comentarii
20 min
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Rocsi (Chef de cuisine) , 25 octombrie 2016

    Multumesc Simana Lucia!

  • Fara foto

    iacob simana lucia , 20 octombrie 2016

    bun!

  • Fara foto

    Rocsi (Chef de cuisine) , 13 februarie 2013

    Multumesc!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 13 februarie 2013

      Delicioasa...

    • Fara foto

      Rocsi (Chef de cuisine) , 12 februarie 2013

      Multumesc mult Maria.Da iese foarte buna!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 12 februarie 2013

      Arata bine, o bunatate cu siguranta!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 15 min

1 vot

Ingrediente

  • Blat:(ies 2 blaturi din acest aluat)
  • 200 ml apa minerala
  • 20 gr drojdie
  • un praf de sare
  • 1 lingura ulei
  • faina cat cuprinde
  • umputura:
  • 3-4- felii pastramioara
  • 3-4 felii kaizer
  • un pumn ghebe fierte
  • 7-8 masline
  • cascaval
  • sos de rosii
  • piper
  • patrunjel uscat
  • 1 ou

Raporteaza reteta

Retete
de Rocsi
Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Lasam foietajul sa se dezghete la temperatura camerei. Pieptul de pui il spalam si il tamponam cu

5 voturi    4 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu carne
Salata cu ton si tofu

Salata cu ton si tofu

Ardeiul kapia il spalam, indepartam cotorul si toate semintele si il taiem cubulete. Ceapa verde

9 voturi    4 comentarii
20 min
Salate cu peste
Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatitele: Intr-un bol amestecam cu un tel apa minerala cu zaharul pudra,uleiul si coaja rasa de

6 voturi    5 comentarii
45 min
Retete de post

Rocsi (Chef de cuisine)

Multumesc Simana Lucia!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Pizza cu nuci, pere si gorgonzola Pizza cu nuci, pere si gorgonzola

Intr-un bol punem apa si plicul de drojdie si lasam asa cca. 1-2 minute pana se inmoaie drojdia, pe urma adaugam sare dupa gust si uleiul

1 vot    0 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin

Se dizolva drojdia in apa amestecata cu laptele, ambele caldute, apoi se adauga sarea, zaharul si uleiul de masline, amestecand energic. Compozitia

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Paine floarea-soarelui