Blatul:
Intr-un bol punem apa minerala putin calduta,praful de sare si uleiul.
Drojdia o frecam cu putin zahar si o adaugam in bol.
La urma adaugam faina treptat,pana obtinem un aluat usor de modelat si nelipicos.
Il lasam la odihnit 10-15 minute.
Taiem pastramioara si kaizerul bucatele.
Ghebele fierte le tocam ,dar nu prea marunt.
Maslinele le taiem felii.
Luam jumatate din aluatul de mai sus.
Intindem o foaie rotunda si o intepam din loc in loc.
O asezam pe o tava rotunda,tapetata cu putin unt.
Luam putin sos de rosiisi il amestecam cu niste sare si patrunjel uscat.
Cu acest sos ungem blatul.
Punem pastrama cu kaizerul,apoi ghebele,maslinele.
Deasupra radem cascaval .
Batem un ou cu putina sare si il turnam peste pizza.
O dam in cuptorul incins si o lasam acolo pana se coace.
Cand e gata o scoatem si servim!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii