fa o maie din drojdie 4-5 linguri cu apa calduta si vreo 2 cu faina.lasa acest amestec 15 minute.pune restul de faina intr-un castron mai mare fa o gaura la mijloc si toarna maiaua crescuta ;uleiul si un praf de sare.framinta bine pina se incorporeza toata faina adaugand treptat o cana cu apa calduta si aluatul devine moale.lasa-l sa cresca 20 minute.cand este gata imparte aluatul in doua.intinde jumatatesa fie gros de un deget si pune-l intr-o tava rotunde unsa cu putin ulei.inteapa din loc in loc apoi toarna deasupra jum din sosul de rosii si baga tava in cuptor incins.dupa 10 minute adauga cascaval ras ardei taiatii ceapa ,usturoil si maslinele si se mai lasa pina se rumeneste.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii