Aluatul de pizza se lasa la crescut intrun loc caldut, acoperit cu un servet de bucatarie, pana isi dubleaza volumul, apoi se intinde in tava unsa cu ulei de masline, se inteapa cu furculita pentru a nu se umfla inestetic la copt si se acopera cu ketchup.
Se pun felii subtiri de mezeluri si felii de masline, se presara cascaval ras si se baga la cuptorul incins bine. Se da focul la potrivit, se lasa vreo 10 min, se scoate si se intinde oul batut ca de omleta pe toata suprafata, sau se pun pe alocuri oua ochiuri nebatute. Se introduce din nou la cuptor timp de 10 min.
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataReteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...
Ciorba de gaina cu taitei de casaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii