autor:

Fara foto

» » Paste si pizza

Pizza cu patru feluri de cascaval

Autor: otilia21 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 iunie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: otilia21 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 iunie 2010

Ingrediente
pt 4 pizze:, , 375 g faina alba,20 g drojdie, 200-250 ml apa calduta, 4 linguri ulei, 1/2 lingurita sare, , pt umplutura:, , 400 g rosii, 2 catei de usturoi, 4 frunze de salvie, 150 g mozzarela, cate 100 g cascaval Pecorino,Gorgonzola si parmezan, sare, piper, 4 linguri ulei de masline

Dificultate: Redusa Timp: 1h 15 min

0 voturi

Mod de preparare

1- se cerne faina intr-un vas, se face o adancitura in mijloc, iar in aceasta se presara drojdie.Se adauga un pic de apa si se face un gogoloi mic.Se acopera cu un prosopde bucatarie si se lasa la crescut 15 minute.
2- se adauga restul de apa si uleiul, se sareaza si se inglobeaza treptat in aluat.Se lasa la crescut inca 30 min.
3- intre timp se cresteaza rosiile in cruce, se oparesc, apoi se decojesc.Se taie in doua,li se scoate cotorul si semintele, iar apoi pulpa se taie felii.
4-se curata usturoiul si se taie in feliute subtiri.Se taie frunzele de salvie in doua, pe lungime.Cascavalul Pecorino.Gorgonzola si mozzarella se taie in cubulete mici,iar parmezanul se da pe o razatoare fina.
5- se imparte aluatul in 4 si se formeaza gogoloaie.Acestea se intind pe un tocator presarat cu faina, pana se obtin foi rotunde cu grosimea de 1/2 cm.Se aseaza intr-o tava unsa.Se preincalzeste cuptorul la 220 grade C.
6- peste aluat se aseaza feliile de rosii si usturoiul.Se condimenteaza cu sare si piper si se toarma ulei deasupra.Se adauga cascavalul si frunzele de salvie si se coace timp de aprox. 20 minute pana devine maroniu-aurie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu patru feluri de cascaval" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Fusilli tricolori picanti cu surimi

Fusilli tricolori picanti cu surimi

Se pune la fiert apa cu sare, iar cand da in clocot, se scufunda fusilli si se lasa sa fiarba 10

1 vot    0 comentarii
30 min
Paste si pizza
Spaghete cu lamaie

Spaghete cu lamaie

Mod de preparare: Pastele se fierb pana devin al dente. Frecam peretii unui bol mare cu un catel

4 voturi    1 comentariu
30 min
Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 29 iunie 2010

    Cred ca iese delicioasa!

Dificultate

Redusa

Timp

1h 15 min

0 voturi

Ingrediente

  • pt 4 pizze:
  • 375 g faina alba,20 g drojdie
  • 200-250 ml apa calduta
  • 4 linguri ulei
  • 1/2 lingurita sare
  • pt umplutura:
  • 400 g rosii
  • 2 catei de usturoi
  • 4 frunze de salvie
  • 150 g mozzarela
  • cate 100 g cascaval Pecorino,Gorgonzola si parmezan
  • sare
  • piper
  • 4 linguri ulei de masline

Raporteaza reteta

Retete
de otilia21
Pui cu ciuperci si smantana

Pui cu ciuperci si smantana

Se fierbe separat puiul 10-15 minute si cartofii curatati si taiati cubulete, dar sa nu se sfarame;

4 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Pizza cu pui si sos Pesto

Pizza cu pui si sos Pesto

Preincalziti cuptorul la 230 de grade Celsius. Imprastiati sosul Pesto pe suprafata blatului

2 voturi    1 comentariu
1h
Paste si pizza
Salata greceasca

Salata greceasca

Tineti fiecare ingredient separat inainte de a servi, pentru a nu acapara ceapa savoarea celorlalte.

4 voturi    1 comentariu
30 min
Salate reci
ALINA BANICA

ALINA BANICA (Chef de cuisine)

Cred ca iese delicioasa!

Adauga reteta
Retete

din Paste si pizza

Paste cu ton si dovlecel Paste cu ton si dovlecel

Punem apa si sare la fiert intr-o oala, cand incepe sa fiarba, adaugam pastele ,lasam sa fiarba timpul indicat pe ambalaj. Intr-o

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tortelloni cu sos de patlagele galbene Tortelloni cu sos de patlagele galbene

Se fierb tortelloni dupa intructiunile de pe ambalaj, se clatesc cu apa rece si se lasa pret de cateva minute, la scurs, in strecuratoare. Se

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Macaroane cu sos de ceapa