Framantam aluatul si il lasam la dospit timp de 1 ora, apoi mai punem faina pana cand obtinem un aluat elastic. Pieptul de pui il fierbem, apoi il taiem cubulete. Ceapa si ardeiul le taiem marunt, ciupercile si maslinele felii.
Dupa ce a crescut aluatul il intindem intr-o tava rotunda unsa cu ulei si introducem tava in cuptor 10-15 minute, apoi scoatem tava si adaugam sosul de rosii, smantana, carnea de pui, ciupercile, ceapa si ardeiul, branza taiata bucati sau razalita, maslinele taiate felii, oul batut si oregano. Introducem tava in cuptor 25-30 minute.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii