Pentru blat se amesteca brinza de vaci, oul, uleiul, laptele si 1/2 lingurita sare. Se adauga faina si praful de copt si se amesteca cu mixerul. Se intinde aluatul in tava unsa cu grasime si se ridica o margine. Blatul se unge cu pesto. Se imparstie pe aluat felii subtiri de rosii si ardei, sunculita cubulete, cascavalul si citeva fire de busuioc. Se coace 35 min la foc potrivit.
Se serveste calda cu un pahar de bere.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii