autor:

ana catalina focsa

» » Paste si pizza

pizza cu ton

Autor: ana catalina focsa (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 29 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ana catalina focsa (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 29 mai 2008

Ingrediente
20 g drojdie proaspata, 1 lingurita de zahar, 250 g faina alba, 2 ling ulei de masline, 200 g ton in ulei-conserva, 1 ceapa rosie mare taiata felii, 125 g mozzarella felii, 200 g sos de rosii, 4 ardei verzi iuti, sare si piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

4 voturi

Mod de preparare

sfaramati drojdia si amestecati-o cu zaharul.adaugati 75 ml apa calduta.se amesteca pana se dizolva drojdia.se pune faina intr-un recipient si se face o gaura in mijloc pt a varsa drojdia si se amesteca bine.se acopera si se lasa la crescut la cald timp de 15 min.se adauga sare,ulei si alte 75 ml apa calduta.se lucreaza aluatul pana va fi fin si elastic.se presara putina faina deasupra si se acopera din nou lasandu-se 45 min la dospit
se incalzeste aragazul la 180 grade .se scurge bine tonul de ulei si se faramiteaza cu furculita.
se pregateste aluatul si se aseaza in 2 tavi rotunde de 30 cm ,se unge cu ulei.se aseaza sosul de rosii,apoi se adauga ceapa,tonul,ardeii,mozzarella,un pic de sare si pipiper.se coace pizza 20 de minute in partea joasa a cuptorului.pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "pizza cu ton" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Pizza cu ton

Pizza cu ton

Încingeţi cuptorul la 220 de grade Celsius. Scurgeţi tonul de ulei.Curăţaţi ceapa şi tăiaţi-o

2 voturi    1 comentariu
30 min
Paste si pizza
Pizza cu ton

Pizza cu ton

Se unge o tava cu ulei.Se aseaza aluatul uniform.Se adauga sosul de rosii (un sfert din cantitatea

2 voturi    0 comentarii
1h 1 min
Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

4 voturi

Ingrediente

  • 20 g drojdie proaspata
  • 1 lingurita de zahar
  • 250 g faina alba
  • 2 ling ulei de masline
  • 200 g ton in ulei-conserva
  • 1 ceapa rosie mare taiata felii
  • 125 g mozzarella felii
  • 200 g sos de rosii
  • 4 ardei verzi iuti
  • sare si piper

Raporteaza reteta

Retete
de ana catalina focsa
Omleta de cartofi

Omleta de cartofi

Se curata cartofii, se spala bine si se taie in bucatele mici. Acelasi lucru se face si cu ceapa.

96 voturi    31 comentarii
45 min
Aperitive cu oua
Cartofi noi cu unt si marar

Cartofi noi cu unt si marar

Cartofii noi se pun intr-un castron cu apa rece sau calduta, li se rade coaja subtire, se spala bine

9 voturi    3 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spuma de capsuni

Spuma de capsuni

Gelatina foi se inmoaie in apa rece. Galbenusurile se freaca cu zahar. Capsunile se spala, se taie

3 voturi    1 comentariu
30 min
Spume si creme dulci
Adauga reteta
Retete

din Paste si pizza

Paste cu ton si dovlecel Paste cu ton si dovlecel

Punem apa si sare la fiert intr-o oala, cand incepe sa fiarba, adaugam pastele ,lasam sa fiarba timpul indicat pe ambalaj. Intr-o

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tortelloni cu sos de patlagele galbene Tortelloni cu sos de patlagele galbene

Se fierb tortelloni dupa intructiunile de pe ambalaj, se clatesc cu apa rece si se lasa pret de cateva minute, la scurs, in strecuratoare. Se

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Penne cu ton si masline