sfaramati drojdia si amestecati-o cu zaharul.adaugati 75 ml apa calduta.se amesteca pana se dizolva drojdia.se pune faina intr-un recipient si se face o gaura in mijloc pt a varsa drojdia si se amesteca bine.se acopera si se lasa la crescut la cald timp de 15 min.se adauga sare,ulei si alte 75 ml apa calduta.se lucreaza aluatul pana va fi fin si elastic.se presara putina faina deasupra si se acopera din nou lasandu-se 45 min la dospit
se incalzeste aragazul la 180 grade .se scurge bine tonul de ulei si se faramiteaza cu furculita.
se pregateste aluatul si se aseaza in 2 tavi rotunde de 30 cm ,se unge cu ulei.se aseaza sosul de rosii,apoi se adauga ceapa,tonul,ardeii,mozzarella,un pic de sare si pipiper.se coace pizza 20 de minute in partea joasa a cuptorului.pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii