Se fierb rosiile circa 15 minute la foc potrivit si se gusta de sare, piper si zahar.
Vinetele, spalate si curatate de coaja, se taie felii, se prajesc pe ambele parti in trei linguri de ulei incins, apoi se scot.
Se prajeste si carnea tocata in aceeasi tigaie (adaugandu-se inca o lingura de ulei) si se incorporeaza usturoiul zdrobit.
Se pun vinetele inapoi si se adauga sare, piper si frunzulite de cimbru.
Se spala salata, se scurge si se taie fasii, iar cascavalul se rade.
Se aseaza aluatul de pizza pe o tava unsa cu ulei, se lasa 10 minute sa creasca si se unge cu sosul de rosii (lasandu-se o margine ingusta).
Deasupra se intinde amestecul de vinete + carne tocata, fasiile de salata si se presara cascavalul ras.
Se stropeste cu uleiul ramas si se coace circa 20 de minute in cuptorul incins (220°C)

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii