Cartoful il curatam ,il spalam si il radem pe razatoarea mare.Adaugam oul, carnatul(prajit inainte),branza(cine vrea poate adauga si alte ingrediente:ciuperci ,ceapa).Le amestecam si punem in tigaia incinsa cu putin ulei(un strat mic sa nu acopere in intregime fundul tigai).Se tine 3 minute pe o parte si 3 minute pe cealalta parte.se scoate din tigaie si se pune kechup si rosii sau fara .

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii