autor:

cristina i.

» » Paste si pizza

Pizza de casa

Autor: cristina i. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 29 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: cristina i. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 29 martie 2009

Ingrediente
Aluat:1 kg faina+pentru framantat,2 plicuri drojdie uscata,1 lingurita sare, lingurite zahar,2 oua,50 ml ulei,lapte praf,apa., Salam,2 ardei,cascaval,ciuperci,4 oua,pasta de tomate,ardei iute optional,ketchup pt pizza.

Dificultate: Medie Timp: 1h

34 voturi

Mod de preparare

Am pregatit aluatul dupa reteta gasita pe gustos.ro pentru ingrediente, iar cantitatile le-am stabilit eu dupa necesitati, am invitat prietenii la mine si am facut doua tavi si mi-a mai ramas aluat si pentru un castron de gogosi.
Se pune faina intr-un castron mai mare cu plicurile de drojdie,se amesteca,se adauga zaharul,sarea,ouale,laptele praf,uleiul,se amesteca,se adauga apa calduta ca pentru paine si se framanta bine,bine adaugand faina dupa necesitate cam 10 minute.Se acopera cu un servet curat si se lasa la crescut cam 1 ora si jumatate.Se intinde o foaie pe marimea tavii,se coace la foc potrivit cam 10 minute,se intoarce pe partea cealalta si se pune salam,cascaval,ardei, taiate feliute,se toarna ouale batute,bulion sau ketchup,noi am pus si ardei iute pe o jumatate de tava,am folosit si pasta de usturoi din comert si am impacat toate gusturile prietenilor.Se vede in poze foarte bine.Se mai coace 10-15 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza de casa" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Pizza de casa

Pizza de casa

Blatul Se amesteca faina cernuta cu drojdia instantanee 1 minut, apoi se adauga se celelalte ingrediente;

24 voturi    10 comentarii
1h 45 min
Paste si pizza
Pizza facuta in casa

Pizza facuta in casa

Se framanta aluatul si se lasa la dospit pana terminam de taiat mezelurile Se taie mezelurile

11 voturi    1 comentariu
45 min
Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 16 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 06 iulie 2010

    O bunatate !

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 05 iulie 2010

    Super buna !

  • vera

    vera (Chef de cuisine) , 25 iunie 2010

    ft buna ! imi place reteta !

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 20 aprilie 2010

      O bunatate,felicitari.

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 27 martie 2010

      E foarte buna !

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 15 februarie 2010

      E foarte buna Cristina, felicitari. Ultima oara am gatit pizza fara aluat, cu paine, credeam ca nu este nimic de capul ei, dar a avut f. mare trecere si arata in acest fel...

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 15 februarie 2010

      Cristina cred ca este delicioasa pizza ta ! Mi-ai facut deja pofta.... Ai folosit tava mare de la aragaz ? Ca mi se pare cam mult aluat dintr-un kg de faina....

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 10 februarie 2010

      Tare bine mai arata aceasta pizza de casa!!!

    • Fara foto

      Nadia , 27 august 2009

      Imi place pizza ta de casa! Cata rautate poate exista pe lumea asta! Si numai ca exista dar trebuie sa ne batem cu pumnul in piept sa stie toata lumea cum suntem. Pacat! Dupa mine de aceea ii spune pizza de casa pentru ca iti poti pune pe ea tot ce doresti,si o poate prepara fiecare dupa placul sau!

    • Fara foto

      luminita222 (Chef de cuisine) , 04 iunie 2009

      O sa incerc sa pun si eu lapte in aluatul de pizza sa vad cum o sa iasa ...sunt tare curioasa.

    • Fara foto

      CELY , 03 iunie 2009

      Si eu pun oua batute peste pizza, cand e aproape gata. Chiar adaug si niste smantana in oua. Da de ce nu?

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 03 iunie 2009

      Si eu pun oua batute peste pizza si inca de vreo 20 si ceva de ani si nu strica cu nimic gustul produsului, dimpotriva ingredientele stau mai bine pe aluat, atata tot!

    • Fara foto

      adich , 27 mai 2009

      Draga mea iulia787, daca in mamaliga as pune un catel de usturoi pisat, sau Doamne iarta-ma, putin suc de rosii, cum s-ar numi aberatia mea, fiindca n-ar mai fi mamaliga traditionala dupa definitia ta...???

    • katy

      katy (Chef de cuisine) , 16 aprilie 2009

      Eu am lasat aluatul la crescut pus deja in tava de copt. Dupa vreo 15 min. am adaugat ingredientele si am dat la cuptor. Asa arata pizza mea!!!

    • cristina i.

      cristina i. (Chef de cuisine) , 15 aprilie 2009

      Imi pare rau ca te-am dezamagit draga Iulia787 si te-am ofensat cu arta mea culinara,dar daca ai citi mai multe retete postate pe acest site ai vedea ca la noi in Romania multe gospodine adevarate pregatesc retete foarte asemanatoare cu ce am scris eu,adica su cu oua si ketchup.Singura diferenta este ca noi ne facem singure acasa pizza si nu mancam doar la restaurant.

    • derby

      derby (Bucatar) , 05 aprilie 2009

      Ff buna!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h

34 voturi

Ingrediente

  • Aluat:1 kg faina+pentru framantat,2 plicuri drojdie uscata,1 lingurita sare, lingurite zahar,2 oua,50 ml ulei,lapte praf,apa.
  • Salam,2 ardei,cascaval,ciuperci,4 oua,pasta de tomate,ardei iute optional,ketchup pt pizza.

Raporteaza reteta

Retete
de cristina i.
Salata cu paste

Salata cu paste

Pastele fainoase pot avea orice forma,mie imi plac mai mult spiralele acelea care sunt in mai multe

11 voturi    4 comentarii
15 min
Salate reci
Crempita mai altfel

Crempita mai altfel

Foile de cremsnit pot fi din cele care se gasesc in comert dar sunt mult mai bune daca le coaceti

16 voturi    7 comentarii
30 min
Prajituri
Kaly Tort

Kaly Tort

Se prajesc alunele, se piseaza si se pun in tava unsa cu putina margarina. Se pregateste blatul:

12 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Torturi

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Paste cu ton si dovlecel Paste cu ton si dovlecel

Punem apa si sare la fiert intr-o oala, cand incepe sa fiarba, adaugam pastele ,lasam sa fiarba timpul indicat pe ambalaj. Intr-o

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tortelloni cu sos de patlagele galbene Tortelloni cu sos de patlagele galbene

Se fierb tortelloni dupa intructiunile de pe ambalaj, se clatesc cu apa rece si se lasa pret de cateva minute, la scurs, in strecuratoare. Se

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ravioli cu sos de smantana