Pizza de casa

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
Pizza de casa

Ingrediente

  • aluat:600gr faina
  • un cubulet drojdie[30 gr]
  • 50ml ulei
  • 20 gr zahar
  • sare topping:mezel[salam
  • kaiser]
  • ciuperci
  • cascavalsau mozzarella
  • masline feliate
  • rosii
  • ardei rosu si verde.

Mod de preparare

Drojdia se amesteca impreuna cu zaharulsi 100ml apacalda.Cand a dospit,se amesteca cu faina,sarea,uleiul,300ml apa calda ,se framanta si se lasa lacrescut.Intre timp cascavalul sau mozzarella se rade,ciupercile se feliaza,ardeiul se taie fasii subtiri,rosiile se taie si ele felii subtiri,iar salamul sau kaiserul se taie cuburi mici.Se ia 250 gr aluat,se formeaza o chifla si apoi se intinde pe o planseta pana cand ajunge de grosimea de 6-7 mm,dupa care se pune intr-o tava.Peste acest blat se pun ingredientele ,salam,kaiser,ardei,ciuperci,se presara cascavalul [mozzarella]deasupra dupa care adaugam feliile de rosii si introducem in cuptorul incins la 280grade,pentru 7-8 minute.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

In tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.

Varza noua calita in tuci
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise