autor:

IONELA

» » Paste si pizza

Pizza de casa

Autor: IONELA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: IONELA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 iulie 2009

Ingrediente
aluat:600gr faina,un cubulet drojdie[30 gr],50ml ulei,20 gr zahar,sare topping:mezel[salam,kaiser],ciuperci,cascavalsau mozzarella,masline feliate,rosii,ardei rosu si verde.

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

2 voturi

Mod de preparare

Drojdia se amesteca impreuna cu zaharulsi 100ml apacalda.Cand a dospit,se amesteca cu faina,sarea,uleiul,300ml apa calda ,se framanta si se lasa lacrescut.Intre timp cascavalul sau mozzarella se rade,ciupercile se feliaza,ardeiul se taie fasii subtiri,rosiile se taie si ele felii subtiri,iar salamul sau kaiserul se taie cuburi mici.Se ia 250 gr aluat,se formeaza o chifla si apoi se intinde pe o planseta pana cand ajunge de grosimea de 6-7 mm,dupa care se pune intr-o tava.Peste acest blat se pun ingredientele ,salam,kaiser,ardei,ciuperci,se presara cascavalul [mozzarella]deasupra dupa care adaugam feliile de rosii si introducem in cuptorul incins la 280grade,pentru 7-8 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza de casa" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Pizza de casa cu blat pufos

Pizza de casa cu blat pufos

Mai intai se adauga intr-o ceasca drojdia cu lingurita de zahar, 1 lingura de faina si apa calduta,

222 voturi    26 comentarii
1h
Paste si pizza
Pizza cu aluat fraged de casa

Pizza cu aluat fraged de casa

Punem intr-un lighean apa, laptele caldut, uleiul si amestecam bine;apoi adaugam zaharul, sarea si

6 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

Vacuum Blender HB300SV

- 1500 lei
2499.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 08 septembrie 2009

    Buna rau. Mi s-a facut o poftaa!!!

  • Fara foto

    gheorghiu livia , 29 august 2009

    Este foarte gustoasa si se prepara repede.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 02 august 2009

    E foarte frumossssssss!

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

2 voturi

Ingrediente

  • aluat:600gr faina,un cubulet drojdie[30 gr],50ml ulei,20 gr zahar,sare topping:mezel[salam,kaiser],ciuperci,cascavalsau mozzarella,masline feliate,rosii,ardei rosu si verde.

Raporteaza reteta

Retete
de IONELA
TORT JOFFRE

TORT JOFFRE

Crema: se amesteca bine cacaua cu zaharul tos si apa, se adauga ciocolata si mirodeniile si se pune

6 voturi    1 comentariu
1h
Torturi
TORT DIPLOMAT

TORT DIPLOMAT

Galbenusurile se freaca cu zaharul 250g, zaharul vanilat, laptele si faina, se pun la foc mic amestecand

14 voturi    1 comentariu
2h
Torturi
SALATA DE FRUCTE

SALATA DE FRUCTE

Fructele se spala, apoi se taie marunt, se pun intr-un castron, se adauga siropul de capsuni, se

43 voturi    16 comentarii
30 min
Salate de fructe

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Buna rau. Mi s-a facut o poftaa!!!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Paste tricolore cu masline si sos Paste tricolore cu masline si sos

Ceapa se taie mărunt, morcovul se dă pe răzătoarea mare, măslinele se curăţă de sâmburi şi se taie mărunt. Pastele

1 vot    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spaghete negre cu cerneală de sepie cu creveti in sos de cocos Spaghete negre cu cerneală de sepie cu creveti in sos de cocos

Punem spaghetele intr-o cratita cu apa sarata si fierbem conform instructiunilor de pe ambalaj. Se spala crevetii, se scurg si se sterg

0 voturi    0 comentarii
30 min
Paste si pizza
Paste cu nuca