Ingrediente
-500 g faina, -25 g drojdie, -3 linguri ulei de masline, -1 cana de apa calduta(150 ml), -1 lingurita zahar, -1 varf de sare, -pasta de rosii, -carnaciori, -1 ceapa, -masline, -mozzarella, -cascaval, -oregano, -1 ou
Dificultate: Medie | Timp: 1h
270 voturi
Mod de preparare
Pregatim blatul de pizza: intr-un castron incapator se adauga faina, se face o groapa si se adauga compozitia din ceasca,uleiul de masline, praful de sare, se amesteca adaugandu-se treptat apa calduta si se framanta bine, bine. Aluatul se lasa da dospit intr-un loc caldut sau la soare(circa 45 de minute).
Intre timp se taie fasii ceapa, maslinele, carnaciorii, mozzarella.
Se intinde blatul de pizza nu foarte subtire si nici foarte gros, se aseaza in tava, se unge cu pasta de rosii, se adauga ingredientele taiate fasii, adaugandu-se oul batut si se presara oregano.
Se lasa la cuptorul bine incins in jur de 15 minute.
Ionela , 08 noiembrie 2016
Cand nu se gasea mozarella in romania se punea ou la pizza
Eu , 21 august 2016
Pizza cu ou batut? Se vrea a fi reinterpretare a omletei
Naty Naty , 16 noiembrie 2015
natalia crisan
Caius-Deian Feti , 07 noiembrie 2015
ev vento bene
Oprea Rellu , 12 iunie 2015
A iesit foarte buna, dar fara ou!
Alex Preda , 20 martie 2015
foccacia nu e q OU! e cu cascaval,masline sau rosii! poate de oregano vrei sa spui k aia se pune la foccacia :P
ma , 12 martie 2015
La 500 g faina numai 150 mlde apa?
Druta Raluca , 11 martie 2015
A iesit o pizza foarte buna va multumesc
Ciuta Ion , 05 decembrie 2014
spuse vulpea la arici
lavinia , 13 septembrie 2014
foarte buna asa cum e reteta daca sti sa o pregatesti
anastasia (Maestru bucatar) , 28 iulie 2014
foarte buna
Dana_Micle (Bucatar sef) , 04 iulie 2014
chiar acum am terminat o pizza a fost ffff buna
Iulian_Fazacas (Chef de cuisine) , 04 iulie 2014
Blatu se poate da si cu mustar
Ivy Blue , 04 iulie 2014
Discutii penibile si inutile! Fiecare face mancare dupa propriul gust. Va comportati de parca voi ati inventat retetele. Pt. Dumnezeu, sunt vechi de cand lumea. Iar daca puneti sau nu un ingredient, nu inseamna ca de-acum ati facut voi ceva inedit. Culmea e ca am gasit imagini de pe aici, postate de tot felul de gospodine, furate de pe site-uri din afara. Si mai culmea e ca unele si le revendica. Google NU minte!
Lela Brunetzica , 11 iunie 2014
olalala subiectul sta in caracterul oului:)))
Lucia Dobre , 07 iunie 2014
nici la focacia nu se pune ou !
Cimpoiesu Cristina , 10 mai 2014
nu mai puneti ou la pizza.Nu e focaccia
Madalina Dumitrescu , 28 martie 2014
iese buna si cu ou.
Elena Adriana , 20 martie 2014
incearca si ai sa vezi ca este foarte buna :)
Elena Adriana , 20 martie 2014
Dupa parerea mea, pizza a iesit extrem de gustoasa cu oul batut, iar pentru ungerea blatului de pizza stiu ca se foloseste ketchup sau pasta de tomate, nu albus de ou!
Mária Szommer , 19 martie 2014
Dupa parerea mea,numai albusul de oua ( batut spuma) se foloseste pentru ungerea blatului de pizza
, 19 martie 2014
Ou batut la pizza ?????????????????
Mihaela Atf , 18 martie 2014
!