mai intai prepara aluatul in urmatorul fel-se da telemeaua prin razatoarea mica dupa care se amesteca cu margarina delma,faina si un praf de sare.se framanta bine pana se formeaza o coca elstica.da aluatul la frigider timp de 1 ora,dupa ce l-ai invelit in folie de aluminiu.intinde-l apoi cu un sucitor,pune-l intr-o tava unsa cu margarina si da-l la cuptor dupa ce l-ai intepat din loc in lo cu furculita.cand prinde o crusta,toarna deasupra jumatate din cantitatea de bulion diluata cu apa,mozzarella,salamul si maslinele,ciuoercile si ardeiul taiat marunt.mai da la cuptor cam 10 min ,dupa care toarna restul de bulion diluat si serveste-o!pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii