pizza DIAVOLA

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 450 g aluat de paine pt pizza
  • sare
  • 2 ling de ulei
  • 1 ceapa
  • 125 g mozzarella in felii
  • 200 sos de rosii
  • 75 g salam picant
  • 1 ardei mare rosu iute

Mod de preparare

se incalzeste cuptorul la 180 grade.se prepara aluatul asezandu-l in 2 tavi de 30 cm rotunde presarate cu faina.se unge aluatl cu putin ulei,apoi se aduga sosul de rosii.se acopera cu feliile de salam picant,taiat marunt si mozzarella.se condimenteaza cu sare si piper si se da la cuptor 20 min.pofta buna.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise