Ingrediente
Pentru aluat: 500 gr. cartofi fainosi, 1/2 lingurita de sare, 2 linguri de untdelemn bun, 40 gr. faina alba. Pentru umplutura: 200 gr. miez de rosii pasat, sare, piper, o ramurica de rozmarin, 100 gr. cabanos, 200 gr. Mozarella sau telemea proaspata (moale), 100 gr. masline negre fara samburi.
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
18 voturi
Mod de preparare
Pentru umplutura: se fierbe pulpa pasata de rosii, vreme de 3-4 minute la foc mijlociu. Se condimenteaza cu sare, piper si rozmarinul tocat. Se taie cabanosul si Mozarella sau telemeaua, felii. Se curata maslinele de samburi. Se intinde pasta de rosii peste pizze, se pune deasupra cabanosul, maslinele si branza. Se mai baga la cuptor 10 minute (treapta a doua). Apoi, se da cuptorul la maximum si se mai lasa pizzele 5 minute, ca sa se rumeneasca.