autor:

Lia Maria

» » Paste si pizza

Pizza din felii de paine

Autor: Lia Maria (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: Lia Maria (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 aprilie 2010

Ingrediente
12 felii subtiri de paine, 2 oua, 2 ciuperci, 2 oua fierte, 100g pastrami de porc, 100g cascaval, Un ardei kapia rosu, Un ardei iute( fara seminte si nervuri), 300ml lapte, Ketchup, Masline, 100ml smantana sau iaurt, Ulei pt uns tava

Dificultate: Redusa Timp: 1h

36 voturi

Mod de preparare

Tapetam tava de aragaz cu hartie de copt si o ungem cu ulei. Intr-un bol, punem laptele si trecem feliile de paine prin lapte rand pe rand (doar le trecem, nu le inbibam prea mult) si tapetam toata suprafata tavii cu ele. In restul de lapte, adaugam 2 oua crude, batem bine si turnam compozitia uniform peste feliile din tava. Punem tava in cuptorul incalzit, la foc mare, timp de 10’, pentru formarea crustei care leaga feliile de paine intre ele si formeaza astfel blatul. Intre timp pregatim ingredientele din pizza. Taiem, ardeii, oule fierte,ciupercile, maslinele, sunca si cascavalul in feliute. Scoatem tava din cuptor si acoperim blatul cu ketchup, dupa care repartizam uniform in straturi suprapuse ingredientele astfel : cuperci, ardei, oua fierte, sunca, masline, cascaval, ketchup si la final smantana. Introducem pizza in cuptor, la foc mediu, aprox. 25’.
Scoatem tava si o lasam cam 10’ sa se racoreasca, apoi tragand de hartia pergament, mutam pizza din tava pe un platou mare, indepartam hartia, portionam si servim pzza delicioasa.
Pofta buna !
Tapetam tava de aragaz cu hartie de copt si o ungem cu ulei. Intr-un bol, punem laptele si trecem feliile de paine prin lapte rand pe rand (doar le tr
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza din felii de paine" nu uita sa-i faci un review
Retete
Alte retete din Paste si pizza
Tagliatelle cu sunca si ciuperci

Tagliatelle cu sunca si ciuperci

Se taie rondele ceapa verde(sau uscata), se pun in tigaie cu 2 linguri ulei, se caleste putin iar

9 voturi    0 comentarii
30 min
Paste si pizza
lasgna cu spanac

lasgna cu spanac

Intai se pregateste umplutura ( e cea de la rulada cu spanac ),calim ceapa,apoi se adauga spanacul,branza

3 voturi    2 comentarii
1h
Paste si pizza

  • 15 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Lia Maria Grozi , 14 aprilie 2014

    Ma bucur ca ti-a atras atentia :) Spor la preparat si pofta la mancat ! Ps: astept cu interes impresii .

  • Fara foto

    Ammodj Ammo , 13 aprilie 2014

    merita incercat

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 06 iulie 2010

    E delicioasa !

    • Fara foto

      burdulea maria elena , 19 aprilie 2010

      E un deliciu, se prepara repede.

    • Camelia Grosu

      Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 15 aprilie 2010

      N-am mai facut de vreo 6 ani pizza din felii de paine, dar asta arata foarte bine. Felicitari.

    • Anastasia

      Anastasia (Chef de cuisine) , 14 aprilie 2010

      mama, da ce bine arata, eu fac varianta asta la tigaie , cand voi scapa de regim am sa incerc si eu sa fac una la cuptor :)

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 14 aprilie 2010

      Arata foarte bine si sigur este foarte buna!

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 14 aprilie 2010

      Ce bine arata...as proba o bucatica :)

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 14 aprilie 2010

      Buna si rapida! O s-o incerc!

    • Fara foto

      burdulea maria elena , 14 aprilie 2010

      Si eu fac de multe ori ne place tare, tot cam asa e reteta.

    • joly-gina

      joly-gina (Chef de cuisine) , 14 aprilie 2010

      am auzit ca-i faoarte buna ,a dumneavoastra arata mai bine decat extraodinar de bine ,am sa incerc si eu aceast reteta cat de curand

    • Fara foto

      mira , 14 aprilie 2010

      Eu pun de obicei si o ceapa mare taiata pestisori.

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 13 aprilie 2010

      ce bun si rapid!felicitari

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 13 aprilie 2010

      Tare bine mai arata si intr-adevar este rapida si delicioasa ...

    • ana catalina focsa

      ana catalina focsa (Chef de cuisine) , 13 aprilie 2010

      Arata superb...n-am mai facut de mult timp cu felii de paine,dar stiu ca este foarte buna...Felicitari!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

36 voturi

Ingrediente

  • 12 felii subtiri de paine
  • 2 oua
  • 2 ciuperci
  • 2 oua fierte
  • 100g pastrami de porc
  • 100g cascaval
  • Un ardei kapia rosu
  • Un ardei iute( fara seminte si nervuri)
  • 300ml lapte
  • Ketchup
  • Masline
  • 100ml smantana sau iaurt
  • Ulei pt uns tava

Raporteaza reteta

Retete
de Lia Maria
Sirop din muguri de brad, maruntiti

Sirop din muguri de brad, maruntiti

Culegem mugurii de pe varfurile crengutelor de brad, cei deschisi la culoare, tineri si cruzi. Spalam

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Bauturi
Pana cota cu piure din fructe tropicale

Pana cota cu piure din fructe tropicale

Pentru inceput punem gelatina intr-un bol, adaugam apa si o lasam la hidratat. Intr-o cratita punem

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Budinci
Paste, cu ceapa verde si ciuperci

Paste, cu ceapa verde si ciuperci

Fierbem pastele conform instructiunilor de pe ambalaj, le golim intr-o sita si le lasam la scurs. Ciupercile

1 vot    0 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

constanta proca (Chef de cuisine)

E delicioasa !

Adauga reteta
Retete

din Paste si pizza

Somon cu brocoli, sos de ciuperci si paste cu hrisca Somon cu brocoli, sos de ciuperci si paste cu hrisca

Pestele spalat, uscat, condimentat cu sare si piper, se pune in vasul termorezistent, impreuna cu usturoiul taiat, buchetele de brocoli,

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Cosulete din spaghete cu legume si carne tocata in sos de patrunjel Cosulete din spaghete cu legume si carne tocata in sos de patrunjel

Se fierb spaghetele in apa cu sare, apoi se scurg si se trec sub jet de apa rece, apoi se asaza sub forma de cuiburi, in forme unse

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza