autor:

Loredana

» » Paste si pizza

Pizza din paine feliata

Autor: Loredana (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 01 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: Loredana (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 01 februarie 2010

Ingrediente
-cateva felii de franzela feliata(patrate), -250 ml de lapte, -50gr de unt, -pasta de tomate(bulion), -busuioc si oregano, -1 ceapa medie, -1 ardei kapia verde, -6 felii f.subtiri de sunca york, -masline negre(10 buc), -cascaval ras 50 gr, -salam uscat(vara), -2 oua

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

97 voturi

Mod de preparare

Se pune in tava aleasa folie de aluminiu si se unge cu unt.Se umezeste ff bine cu lapte fiecare felie de paine in parte apoi se aseaza in tava in asa fel incat sa nu ramana loc liber nici macar umpic.Se unge blatul astfel obtinut cu pasta de tomate peste care se presara mai mult busuioc si oregano.Separat in putin ulei de masline se prajesc ceapa si salamul taiate cubulete.Dupa ce sunt bine rumenite se adauga peste pasta de tomate.Apoi in urmatoarea ordine adaugati sunca taiata triunghiuri,ardeiul taiat rondele, maslinele feliate (fara samburi),cascavalul ras.Bateti ouale si adaugatile deasupra.Dati la cuptorul preincalzit 15-20 de minute. La scoaterea din cuptor nu incercati sa indepartati folia de aluminiu asteptati sa se raceasca putin pentru a nu se rupe!
Se pune in tava aleasa folie de aluminiu si se unge cu unt.Se umezeste ff bine cu lapte fiecare felie de paine in parte apoi se aseaza in tava in asa
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza din paine feliata" nu uita sa-i faci un review
Retete
Alte retete din Paste si pizza
Paste cu legume la cuptor

Paste cu legume la cuptor

Curatam dovlecelul si il taiem bucati mai maricele, ciupercile le spalam si le feliem. Morcovul

1 vot    0 comentarii
1h 10 min
Paste si pizza
Pizza de vara

Pizza de vara

Blat: Se pune faina ,un praf de sare ,doua linguri ulei,2 oua ,drojdia,apa si se framanta. Se

13 voturi    2 comentarii
20 min
Paste si pizza

  • Reteta testata de 2 utilizatori Ai testat si tu reteta?
  • ioska

    ioska (Chef de cuisine):

    a iesit gustos de nu am ami apucat sa fac si poze,am urmat ingredientele din reteta cu complectare de telemea de vaca rasa.....mmmmmmmm :)

  • Ioana Alexandra

    Ioana Alexandra (Chef de cuisine):

    o reteta rapida si de mare succes ! O recomand tuturor! Foarte buna!

  • 33 comentarii
  • Fara foto

  • Mariuca_Ticala

    Mariuca_Ticala (Bucatar) , 20 martie 2017

    e ok.

  • Fara foto

    Vlad7 , 27 ianuarie 2017

    Excelent!!!

  • Fara foto

    Roli King , 31 decembrie 2016

    Acuma o incerc si eu sper sa iasa gustos :)

    • Fara foto

      Bya , 07 mai 2016

      Am inmuiat painea ffff bine in lapte exact cum am citit si mi a iesit mult prea moale

    • Fara foto

      Gabriel Sandu , 28 ianuarie 2016

      foarte buna imi place

    • Fara foto

      Lidia Savin , 27 ianuarie 2016

      Imi place mult o fac deseori

    • Fara foto

      Alexandra Iordachi , 23 iulie 2015

      sa inteleg ca se acopera cu folie?....de ce spune sa indepartati folia cand se raceste?...nu cred ca trebuie folie deasupra

    • Fara foto

      Ludmila Elena , 04 mai 2015

      Astfel de pizza preparam prin anii 1989......eu nu am pus staniol si nici hartie de cop,iar de calit nu calesc nimic, cat sta la cuptor este suficient pentru toate ingredientele sa se faca.

    • Fara foto

      Geta Cucoş , 30 ianuarie 2015

      Draga, Maria Elena , in descrierea modului de pregatire ai o greseala monumentala un pic nu se scrie umpic(un nou cuvant ?) Biata limba romana .

    • Fara foto

      Maria Salciuan , 02 ianuarie 2015

      Si eu o prepar dar altfel adica : feliile de paine le dau prin ou si le prajesc putin,nu mai trebuie folie. Salam ,parizer le pun rase sau cubulete ceapa o pun cruda taiata , Peste toate rad branza si masline .O dau la cuptor si pun Ketkup peste .Este o minunatie ,ati scapat si de folie si de ceapa prajita.Va doresc pofta buna .

    • Fara foto

      Cristina Soricescu , 02 ianuarie 2015

      pusa pe hartie de copt si fara ceapa si salam prajite.....f.f.buna!!

    • Fara foto

      Paula Antonia Muntean , 28 iunie 2014

      am sa incerc si eu dupa cum arata cred ca e foarte buna

    • Fara foto

      Bianca Stefanescu , 28 iunie 2014

      eu cred ca era mai buna si mai sanatoasa daca nu se prajea ceapa si salamul

    • Fara foto

      Lungu Gabriela Elisabeta , 01 mai 2014

      foarte buna dar fara folie

    • Dorel-octavian_Diaconu

      Dorel-octavian_Diaconu (Chef de cuisine) , 30 aprilie 2014

      O pregatesc din 1989 cind am mincat-o prima data la niste prieteni din Cimpina si este foarte buna si usor de pregatit,dar nu foloseam staniol...

    • Fara foto

      Cornelia Manolache , 30 aprilie 2014

      As zice ca e foarte buna daca s-ar inlocui staniolul cu hartie de copt

    • Szabo_Ioana

      Szabo_Ioana (Chef de cuisine) , 04 decembrie 2013

      Vaaai ce ideee ,se poate aplica si cand esti in criza de timp ... nu mai farmanti aluat si "rezolvi" si painea ramasa in plus :)

    • Fara foto

      Ilincuta , 07 octombrie 2013

      O idee : se poate inlocui staniolul cu hirtie de copt si nu se mai rupe asa usor!

    • Fara foto

      Santa Maria , 06 octombrie 2013

      super

    • Fara foto

      Mariana Manole , 06 octombrie 2013

      ingenios

    • Fara foto

      Daniel Chira , 06 octombrie 2013

      mmmmmmmmmmmmm

    • Fara foto

      byzu , 06 octombrie 2013

      incercati chiar sa faramitati feliile de paine imbibate in lapte si condimente. e mai usor de obtinut o foaie compacta, iar produsul final e la fel de bun!

    • Fara foto

      Stefan Lucian , 20 august 2013

      yummyyyyy....

    • Fara foto

      SZ SZ , 13 august 2013

      ???:D

    • Fara foto

      SZ SZ , 13 august 2013

      La câte grade

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 18 iulie 2012

      Este rapida si gustoasa!

    • Fara foto

      Ana (Bucatar) , 24 iunie 2012

      este foarte buna dar cum ati deslipit folia de pe piza?

    • Fara foto

      claudia (Bucatar) , 29 ianuarie 2012

      arata foarte bine

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 06 iulie 2010

      Asa o pregatesc si eu cand sunt in pana de timp !

    • Fara foto

      Ioana , 18 aprilie 2010

      Foarte buna reteta ! Tocmai am facut-o prima data si a iesit de minune.Foarte buna si aspectoasa

    • Fara foto

      burdulea maria elena , 14 aprilie 2010

      Si eu obisnuiesc sa fac destul de des pizza fara aluat.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 07 februarie 2010

      Arata tare bine...

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 01 februarie 2010

      Delicioasa..........frumoasa prezentare.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

97 voturi

Ingrediente

  • -cateva felii de franzela feliata(patrate)
  • -250 ml de lapte
  • -50gr de unt
  • -pasta de tomate(bulion)
  • -busuioc si oregano
  • -1 ceapa medie
  • -1 ardei kapia verde
  • -6 felii f.subtiri de sunca york
  • -masline negre(10 buc)
  • -cascaval ras 50 gr
  • -salam uscat(vara)
  • -2 oua

Raporteaza reteta

Retete
de Loredana
Pui cu legume la tigaie si crutoane

Pui cu legume la tigaie si crutoane

Puiul se opareste in apa clocotita 10-15 min, apoi se taie cuburi potrivite si se prajeste in ulei(in

4 voturi    3 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Pui rumenit cu legume si sos de smantana

Pui rumenit cu legume si sos de smantana

Se opareste pieptul intr-un litru de apa(atentie nu se fierbe), apoi se taie cuburi potrivite in

6 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Retete

din Paste si pizza

Somon cu brocoli, sos de ciuperci si paste cu hrisca Somon cu brocoli, sos de ciuperci si paste cu hrisca

Pestele spalat, uscat, condimentat cu sare si piper, se pune in vasul termorezistent, impreuna cu usturoiul taiat, buchetele de brocoli,

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Cosulete din spaghete cu legume si carne tocata in sos de patrunjel Cosulete din spaghete cu legume si carne tocata in sos de patrunjel

Se fierb spaghetele in apa cu sare, apoi se scurg si se trec sub jet de apa rece, apoi se asaza sub forma de cuiburi, in forme unse

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza