Se face un aluat dospit din ingredientele de mai sus, se intinde o foaie ce se pune intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina. Peste foaia de aluat se pune putin sos de rosii, apoi se aseaza feliile de carnaciori, sunca de pui si feliile de salam. Se presara casul ras, apoi se pun rondelele de ardei si maslinele. Se decoreaza cu putin sos de rosii.
Se coace la cuptor cca 30 min.
Se serveste cu sos de rosii dulce sau picant.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii