autor:

Ramona

» » Paste si pizza

Pizza facuta in casa- Ramona 1

Autor: Ramona (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 13 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Ramona (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 13 octombrie 2009

Ingrediente
300 g faina, maia dintr-o jumatate de cub de drojdie, putin zahar, 3 linguri lapte, 3 linguri de ulei pentru framantat, putina sare,, un carnacior,, cateva felii de salam,, cateva felii de sunca de pui,, un ardei,, 100 g cascaval ras,, masline.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

23 voturi

Mod de preparare

Se face un aluat dospit din ingredientele de mai sus, se intinde o foaie ce se pune intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina. Peste foaia de aluat se pune putin sos de rosii, apoi se aseaza feliile de carnaciori, sunca de pui si feliile de salam. Se presara casul ras, apoi se pun rondelele de ardei si maslinele. Se decoreaza cu putin sos de rosii.

Se coace la cuptor cca 30 min.

Se serveste cu sos de rosii dulce sau picant.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza facuta in casa- Ramona 1" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Pizza cu sunca si ciuperci

Pizza cu sunca si ciuperci

Sunca si kaiezerul se taie in cubulete; Ceapa se taie marunt si se caleste intr-o lingura de ulei,

30 voturi    2 comentarii
30 min
Paste si pizza
melcisori cu lapte

melcisori cu lapte

melcisorii se pun la fiert 10 min in apa cu putina sare.apoi se adauga laptele dulce,zaharul,zaharul

33 voturi    11 comentarii
15 min
Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Mihaela Dima , 27 mai 2014

    Arata excelent si sunt sigura ca este si gustoasa. O precizare... din cate stiu pizza nu se mananca cu cutitul si furculita, ci direct cu mana :D ... facand o exceptie, numai la pizzeriile din oras :D . Cand mananci o pizza si sa-ti pice bine la "stomac" , direct servita cu mana, fara taiere :)) :P

  • mihaela cecilia

    mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 27 martie 2010

    Foarte buna! Si eu pregatesc pizza in casa foarte des!

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 11 noiembrie 2009

    Apetisanta

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 11 noiembrie 2009

      Tare gustoasa ...

    • Fara foto

      maria mihalache , 11 noiembrie 2009

      Buna,foarte buna..........

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 11 noiembrie 2009

      Arata foarte bine.

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 15 octombrie 2009

      Un deliciu.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

23 voturi

Ingrediente

  • 300 g faina
  • maia dintr-o jumatate de cub de drojdie
  • putin zahar
  • 3 linguri lapte
  • 3 linguri de ulei pentru framantat
  • putina sare,
  • un carnacior,
  • cateva felii de salam,
  • cateva felii de sunca de pui,
  • un ardei,
  • 100 g cascaval ras,
  • masline.

Raporteaza reteta

Retete
de Ramona
Piept de pui la gratar

Piept de pui la gratar

Pentru gratar, se foloseste un gratar cumparat din comert, cu un orificiu in mijloc, ce se pune direct

5 voturi    9 comentarii
10 min
Fripturi
Cartofi cu oua, cascaval si smintina la cuptor

Cartofi cu oua, cascaval si smintina la cuptor

Se curata cartofii, se pun la fiert cu putina sare si patrunjel intreg (pentru un gust mai bun).

9 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Rulada cu gem

Rulada cu gem

Se separa albusurile de galbenusuri de la cele 4 oua. Se bat albusurile spuma cu un praf se sare,

6 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Prajituri

mihaela cecilia (Chef de cuisine)

Foarte buna! Si eu pregatesc pizza in casa foarte des!

Adauga reteta
Retete

din Paste si pizza

Paste cu ton si dovlecel Paste cu ton si dovlecel

Punem apa si sare la fiert intr-o oala, cand incepe sa fiarba, adaugam pastele ,lasam sa fiarba timpul indicat pe ambalaj. Intr-o

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tortelloni cu sos de patlagele galbene Tortelloni cu sos de patlagele galbene

Se fierb tortelloni dupa intructiunile de pe ambalaj, se clatesc cu apa rece si se lasa pret de cateva minute, la scurs, in strecuratoare. Se

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pizza cu de toate