Se face un aluat din toate ingredientele amestecind cu o lingura de lemn (nu cu mina). Aluatul trebuie sa fie molicel. Se lasa la dospit circa 30 de minute. Se unge o tava cu untura si se intinde aluatul cu mina.
Peste acest aluat se pune un strat de bulion, feliile de salam, sunca, ciuperci felii sau ce avem. Se rade brinza, cas sau cascaval. Se mai adauga 3 oua batute spuma, piper, sare. Pe deasupra se mai pune ketchup, felii de rosii si se mai rade brinza. Se coace la foc mic spre potrivit pina se rumeneste. Se taie in tava.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii