Amesteca faina, grisul, sarea si se face o adancitura in mijlocul castronului. Drojdia se amesteca cu apa si zaharul si se lasa sa stea 2-3 minute. Dupa aceea se toarna in adancitura facuta in faina si se amesteca totul incet cu o lingura. Dupa ce nu mai merge sa amestecam cu lingura, framantam aluatul cu mainile aproximativ 10 minute-15 minute sa stea la rece aluatul in folie de plastic. Apoi se taie sunca cubulete; ciupercile se fac marunte. Se intinde o foaie din aluat se pudreaza cu faina o tava sau se face pe vatra. Peste foaia de pizza se pune sos de rosii pe toata suprafata. Apoi se pun ciupercile, sunca si brinza, apoi se sparg vreo 4 oua daca este o tava mare, se pune usturoi taiat marunt, frunze de busuioc si se stropeste cu putin ulei deasupra. Eu pun si un pic de vegeta deasupra si piper. Se da la foc mic 30 de minute.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii