autor:

iuliana tarnoveanu

» » Paste si pizza

Pizza Iuliana( cu parizer)

Autor: iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 iulie 2008

Ingrediente
1oog malai, 200mlapa, 100g parizer, sare, piper macinat

Dificultate: Redusa Timp: 1h

11 voturi

Mod de preparare

Se pune malaiul, apa, sarea, in vasul special, la flacara cea mai mica, inainte de a se da la o parte se pune parizerul taiat cubulete, piper (facultativ). Se serveste calda sau rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza Iuliana( cu parizer)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Pizza Iuliana (cu cascaval)

Pizza Iuliana (cu cascaval)

Se pune malaiul, apa si sarea inainte de a o da la o parte se aseaza parizerul taiat cubulete si

7 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Paste si pizza
Pizza Iuliana

Pizza Iuliana

Se pun intr-un vas special malaiul, apa, sarea si uleiul la flacara foarte mica. Separat se bat

8 voturi    2 comentarii
1h
Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

11 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de iuliana tarnoveanu
ciorba de dovlecei

ciorba de dovlecei

Se spala si se curata morcovul si dovleceii.Se taie dovleceii cubulete de marime potrivita,morcovul

4 voturi    5 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Sarmalute de curcan invelite in dragavei

Sarmalute de curcan invelite in dragavei

Carnea tocata de curcan se amesteca impreuna cu ceapa tocata fin,orez si cimbru.Frunzele de dragavei

3 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
sarmalute in foi de varza

sarmalute in foi de varza

Se scoate cotorul de la varza dupa care se pune la fiert intr-un vas pentru a se inmuia frunzele.De

10 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Macaroane taranesti Macaroane taranesti

Macaroanele se fierb al dente in apa cu sare. Slanina se taie o parte cubulete si o parte in felii si se prajeste. Carnatul afumat

0 voturi    0 comentarii
55 min
Paste si pizza
Cuibulete de fidea delicioase si aromate Cuibulete de fidea delicioase si aromate

Se fierbe intr-o craticioara apa cu un praf de sare si un strop de ulei; cand incepe sa clocoteasca, scufundam fiecare cuib de fidea

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Pizza de vara