Se preincalzeste cuptorul 10 minute la 180 de grade.
In acest timp, se ia o tava rotunda speciala pentru pizza, se presara faina alba si se aseaza blatul de pizza proaspat, nu congelat.
Am uns blatul cu smantana iar mozzarella rupta in doua am imprastiat-o echilibrat tinand cont ca la caldura ea se topeste. Deasupra am pus atat pentru estetica dar mai ales pentru gust ardei rosu taiat rondele si verdeata foarte fin tocata, putina sare si piper.
Am tinut 10 minute in cuptor apoi am spart un ou in mijloc si am lasat-o sa se coaca, avand grija ca oul, la finalul coacerii, sa aiba galbenusul cleios si nu copt.
Este ideala pentru cina sau cand vin musafiri neasteptati. Se face repede si umple incaperea cu arome imbietoare.
Un pahar de bere sau vin intregeste masa.
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii