* Pregatim aluatul amestecam apa cu drojdia,pana se omogenizeaza;
* Amestecam faina cu sarea,uleiul si apa cu drojdia;
* Framantam bine pana devine o coca buna de intins,dupa care se lasa la crescut cam 40-50 minute;
* Se intinde foaia in tava unsa cu ulei,se toarna sucul de rosii amestecat cu sare,zahar,origano si se introduce in cuptorul cald 220°C timp de 18 minute; Cu 2-3 minute inainte de-a scoate pizza din cuptor se pune mozzarella taiata cuburi si foile de busuioc obtional;
* -Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii