autor:

vera

» » Paste si pizza

Pizza margherita

Autor: vera (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: vera (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 ianuarie 2010

Ingrediente
Blatul, 400g faina, 25g drojdie, 250-300ml apa calduta, 1 lingurita de sare, 5-6 linguri de ulei de masline, ornare:, 300g suc de rosii, 1\2 lingurita sare, 1\2 lingurita zahar, origano, 250g mozzarella, busuioc

Dificultate: Redusa Timp: 1h 20 min

4 voturi

Mod de preparare

* Pregatim aluatul amestecam apa cu drojdia,pana se omogenizeaza;
* Amestecam faina cu sarea,uleiul si apa cu drojdia;
* Framantam bine pana devine o coca buna de intins,dupa care se lasa la crescut cam 40-50 minute;
* Se intinde foaia in tava unsa cu ulei,se toarna sucul de rosii amestecat cu sare,zahar,origano si se introduce in cuptorul cald 220°C timp de 18 minute; Cu 2-3 minute inainte de-a scoate pizza din cuptor se pune mozzarella taiata cuburi si foile de busuioc obtional;
* -Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza margherita" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Carnaciori cu penne si ciuperci

Carnaciori cu penne si ciuperci

Se taie carnatii felii, ceapa se taie jumatati de rondele, iar usturoiul se marunteste. Se pun toate

29 voturi    9 comentarii
1h
Paste si pizza
Penne rigate cu panceta si mozarella

Penne rigate cu panceta si mozarella

Se pun pastele la fiert in apa clocotita cu sare. Intr-o cratita se caleste pancetta cu un strop

2 voturi    4 comentarii
30 min
Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • vera

    vera (Chef de cuisine) , 01 februarie 2010

    Panseluta incearca sa pui branza,cascavalul,ceeace vrei tu sa folosesti aproape de sfarsit,o sa vezi ce bine vine!

  • panseluta

    panseluta (Chef de cuisine) , 30 ianuarie 2010

    intotdeauna puneam branza de la inceput si rezultatul nu era cel mai bun,nu m-am gandit s-o pun doar cu cateva minute inainte de a fi gata,multumesc de idee.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 27 ianuarie 2010

    O bunatate.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 27 ianuarie 2010

      Buna!!!!

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 26 ianuarie 2010

      Delicioasa,imi place la nebunie.........

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 26 ianuarie 2010

      O bunatate...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 20 min

4 voturi

Ingrediente

  • Blatul
  • 400g faina
  • 25g drojdie
  • 250-300ml apa calduta
  • 1 lingurita de sare
  • 5-6 linguri de ulei de masline
  • ornare:
  • 300g suc de rosii
  • 1\2 lingurita sare
  • 1\2 lingurita zahar
  • origano
  • 250g mozzarella
  • busuioc

Raporteaza reteta

Retete
de vera
Pasta alla carbonara

Pasta alla carbonara

Taiati costita cubulete si o caliti intr-un pic de ulei. Bateti galbenusurile cu smantina si cu parmezanul,

46 voturi    16 comentarii
18 min
Paste si pizza
Paste alla matriciana

Paste alla matriciana

Intr-o tigaie se pun uleiul, usturoiul, patrunjelul si ceapa, amestecind cu atentie. Cind ceapa a

10 voturi    4 comentarii
15 min
Paste si pizza
Tort de ciocolata amara

Tort de ciocolata amara

Ciocolata + untul se pun intr-un vas care la rindul lui vine pus intr-o cratita cu apa (bagno-maria)

6 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse

vera (Chef de cuisine)

Panseluta incearca sa pui branza,cascavalul,ceeace vrei tu sa folosesti aproape de sfarsit,o sa vezi ce bine vine!

Adauga reteta
Retete

din Paste si pizza

Paste cu ton si dovlecel Paste cu ton si dovlecel

Punem apa si sare la fiert intr-o oala, cand incepe sa fiarba, adaugam pastele ,lasam sa fiarba timpul indicat pe ambalaj. Intr-o

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tortelloni cu sos de patlagele galbene Tortelloni cu sos de patlagele galbene

Se fierb tortelloni dupa intructiunile de pe ambalaj, se clatesc cu apa rece si se lasa pret de cateva minute, la scurs, in strecuratoare. Se

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Paste Chicken Alfredo