Se desface cutia de ciuperci si se pune la scurs cu capul in jos (fara a se indeparta capacul).
Se aprinde cuptorul si se lasa la foc mic, sa se incinga pana pregatesti totul intre timp.
Intr-un vas de mixer (bol-cratita potrivita) se sparg ouale intregi, faina, iaurtul si se apesteca toate cu mixerul pana se omogenizeaza (4 -5 minute), se adauga apoi bicarbonatul, oregano, chimenul si se mai amesteca 1 minut.
Se taie carnatii in bucati late cam de 1 cm (cat degetul mic).
Se unge o tava cu ulei inclusiv pe margini (optional se tapeteaza cu faina).
Se toarna coca din vas (trebuie sa aiba consistenta unei smantani ceva mai groase) in tava tapetata si se pun deasupra carnatii, maslinele, ciupercile, branza telemea rasa pe razatoarea mare cat sa acopere bine toata suprafata tavii (cam 1 cm grosime),in aceasta ordine, si pe deasupra se asaza felii subtiri de rosii pentru aspect.
Se baga la cuptor cu foc potrivit,cam 30-45 de minute (in functie de cum coace fiecare cuptor).
Pizza este gata cand deasupra are un aspect galben inchis spre maroniu.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii