autor:

Georgy_Caba

» » Aluaturi si Foietaje

Pizza mica (economica)

Autor: Georgy_Caba (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 01 august 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Georgy_Caba (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 01 august 2012

Ingrediente
Aluat:, , 1 kg faina, 25 g miere de albine, 25 g sare, 25 g drojdie, , Umplutura:, , 3 cepe taiate foarte marunt, pasta de rosii, sare, ardei iute, oregano

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Faina, mierea de albine, sarea, drojdia se framanta cu apa calduta si se lasa la crescut. intre timp se pregateste umplutura: se caleste ceapa, peste ea se adauga pasta de rosii, ardeiul iute si condimentele. Se intinde aluatul potrivit, (se taie routund sau dreptunghic) se pune o lingurita de umplutura deasupra si se pune la copt. Cand este gata razuiesti cascaval.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza mica (economica)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Chifle cu mac si cascaval

Chifle cu mac si cascaval

Frecam drojdia cu zaharul pana se dizolva. Cernem faina intr-un bol, punem sarea. Adaugam drojdia,

3 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Saleuri cu cascaval si chimen

Saleuri cu cascaval si chimen

Faina se cerne impreuna cu praful de copt , untul rece se taie cubulete si se incorporeaza in faina

5 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • Aluat:
  • 1 kg faina
  • 25 g miere de albine
  • 25 g sare
  • 25 g drojdie
  • Umplutura:
  • 3 cepe taiate foarte marunt
  • pasta de rosii
  • sare
  • ardei iute
  • oregano

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Covrigi bavarezi Covrigi bavarezi

Se pune faina intr-un bol, in mijloc se pune drojdia cu apa, se amesteca si se lasa 20 minute sa creasca maiaua. Dupa ce a crescut se

20 voturi    6 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Paine cu orez Paine cu orez

Fierbeți orezul si lăsați sa se răcească, il puneți in strecurătoare si lăsați sa se scurgă, apoi puneți in blender si il

0 voturi    0 comentarii
2h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Gogosi