autor:

Georgy_Caba

» » Aluaturi si Foietaje

Pizza mica (economica)

Autor: Georgy_Caba (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 01 august 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Georgy_Caba (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 01 august 2012

Ingrediente
Aluat:, , 1 kg faina, 25 g miere de albine, 25 g sare, 25 g drojdie, , Umplutura:, , 3 cepe taiate foarte marunt, pasta de rosii, sare, ardei iute, oregano

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Faina, mierea de albine, sarea, drojdia se framanta cu apa calduta si se lasa la crescut. intre timp se pregateste umplutura: se caleste ceapa, peste ea se adauga pasta de rosii, ardeiul iute si condimentele. Se intinde aluatul potrivit, (se taie routund sau dreptunghic) se pune o lingurita de umplutura deasupra si se pune la copt. Cand este gata razuiesti cascaval.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza mica (economica)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Biscuiti fragezi

Biscuiti fragezi

Amestecati faina cu praful de copt; In mijloc faceti o gaura unde ve-ti pune:zaharul,vanilia,

5 voturi    6 comentarii
45 min
Aluaturi si Foietaje
Spirale cu chimen

Spirale cu chimen

Dezghețăm aluatul de foietaj. Întindem ușor cu sucitorul (pudrăm cu puțină făină). Ungem

2 voturi    1 comentariu
1h
Aluaturi si Foietaje

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L White

- 33 %
299.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • Aluat:
  • 1 kg faina
  • 25 g miere de albine
  • 25 g sare
  • 25 g drojdie
  • Umplutura:
  • 3 cepe taiate foarte marunt
  • pasta de rosii
  • sare
  • ardei iute
  • oregano

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Reţetă de preparare a papanaşilor Reţetă de preparare a papanaşilor

Se amesteca branza de vaci cu faina, grisul, zaharul, ouale si praful de copt si se framanta foarte bine. Dupa ce s-a framantat, se

6 voturi    2 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Pita deosebita Pita deosebita

Pregatim alautul Eu pun in oala mixerului faina cernuta adaug zaharul,drojdia si uleiul si las ca mixerul sa lucreze adaug treptat

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Piine in stil bulgaresc