autor:

Georgy_Caba

» » Aluaturi si Foietaje

Pizza mica (economica)

Autor: Georgy_Caba (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 01 august 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Georgy_Caba (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 01 august 2012

Ingrediente
Aluat:, , 1 kg faina, 25 g miere de albine, 25 g sare, 25 g drojdie, , Umplutura:, , 3 cepe taiate foarte marunt, pasta de rosii, sare, ardei iute, oregano

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Faina, mierea de albine, sarea, drojdia se framanta cu apa calduta si se lasa la crescut. intre timp se pregateste umplutura: se caleste ceapa, peste ea se adauga pasta de rosii, ardeiul iute si condimentele. Se intinde aluatul potrivit, (se taie routund sau dreptunghic) se pune o lingurita de umplutura deasupra si se pune la copt. Cand este gata razuiesti cascaval.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza mica (economica)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Foietaj cu visine,banane si lichior de cocos

Foietaj cu visine,banane si lichior de cocos

Visinele spalate si desamburite se pun la fiert cu un pic de apa si zahar. Se lasa sa fiarba un pic

6 voturi    2 comentarii
40 min
Aluaturi si Foietaje
Clatite cu branza de vaci, smantana si marar

Clatite cu branza de vaci, smantana si marar

Se bat ouale bine, se amesteca cu laptele si sarea si se adauga treptat faina amestecand continuu

4 voturi    2 comentarii
40 min
Aluaturi si Foietaje

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • Aluat:
  • 1 kg faina
  • 25 g miere de albine
  • 25 g sare
  • 25 g drojdie
  • Umplutura:
  • 3 cepe taiate foarte marunt
  • pasta de rosii
  • sare
  • ardei iute
  • oregano

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Covrigi cu susan Covrigi cu susan

In oala mixerului cernem fainele, adaugam drojdia si zaharul si amestecam cu suportul ptr framantat, adaugam uleiul si apa si, cand

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Reţetă de preparare a papanaşilor Reţetă de preparare a papanaşilor

Se amesteca branza de vaci cu faina, grisul, zaharul, ouale si praful de copt si se framanta foarte bine. Dupa ce s-a framantat, se

6 voturi    2 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
pizza cu blat american