autor:

Georgy_Caba

» » Aluaturi si Foietaje

Pizza mica (economica)

Autor: Georgy_Caba (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 01 august 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Georgy_Caba (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 01 august 2012

Ingrediente
Aluat:, , 1 kg faina, 25 g miere de albine, 25 g sare, 25 g drojdie, , Umplutura:, , 3 cepe taiate foarte marunt, pasta de rosii, sare, ardei iute, oregano

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Faina, mierea de albine, sarea, drojdia se framanta cu apa calduta si se lasa la crescut. intre timp se pregateste umplutura: se caleste ceapa, peste ea se adauga pasta de rosii, ardeiul iute si condimentele. Se intinde aluatul potrivit, (se taie routund sau dreptunghic) se pune o lingurita de umplutura deasupra si se pune la copt. Cand este gata razuiesti cascaval.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza mica (economica)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Paine cu lapte

Paine cu lapte

Pentru aceasta reteta am folosit masina de facut paine. In masina de paine se pun ingredientele

1 vot    0 comentarii
3h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Paine cu nuci

Paine cu nuci

Voi mancati atunci cand erati copii, nuci din gradina, cu paine proaspata? Eu, daaa!! Si cum am amintiri

4 voturi    1 comentariu
2h
Aluaturi si Foietaje

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • Aluat:
  • 1 kg faina
  • 25 g miere de albine
  • 25 g sare
  • 25 g drojdie
  • Umplutura:
  • 3 cepe taiate foarte marunt
  • pasta de rosii
  • sare
  • ardei iute
  • oregano

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Pita deosebita Pita deosebita

Pregatim alautul Eu pun in oala mixerului faina cernuta adaug zaharul,drojdia si uleiul si las ca mixerul sa lucreze adaug treptat

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Covrigi bavarezi Covrigi bavarezi

Se pune faina intr-un bol, in mijloc se pune drojdia cu apa, se amesteca si se lasa 20 minute sa creasca maiaua. Dupa ce a crescut se

20 voturi    6 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Pasca si cozonac pentru diabetici