autor:

Fara foto

» » Paste si pizza

pizza milaneza

Autor: andreea loreley (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: andreea loreley (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 iunie 2008

Ingrediente
pt aluat:180g margarina,300 g faina,150 ml apa,1/4 lingurita sare. umplutura:6 linguri sos de carne foarte scazut,3 oua,100 g cascaval.50 g unt

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Pentru prepararea aluatului ; se amesteca faina cu apa si sarea si se face un aluat care se framanta bine.Se intinde apoi o foaie groasa cam de 1/2 cm.Se freaca spuma 2/3 din margarina si se intinde pe foaie un start uniform,apoi aluatul se ruleaza si se pliaza.Fiecare pliu se turteste usor deasupra celui anterior si se continua operatia pana se strange tot aluatul.Se lasa apoi la rece 1 ora.Aluatul se poate face cu cateva zile inainte de a fi folosit si se pastreaza la rece.Foaia se intinde intr-o tava rotunda unsa,tapitand si marginile tavii .Aluatul se inteapa cu furculita din loc in loc,pt ca la copt sa nu creasca inegal.S epune umplutura si se da din nou la cuptor la foc domol pana prinde deasupra o coaja aurie.Pentru prepararea umpluturii,sosul de carne bine scazut se amesteca cu ouale batute si se toarna peste aluat.Se presara cu cascaval ras si bucatele de unt si se da la foc potrivit.
Daca ti-a placut reteta noastra "pizza milaneza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Paste cu carne

Paste cu carne

Se pun pastele la fiert 10 minute.Separat intr-o tigaie se pune uleiul se lasa sa se incinga apoi

3 voturi    1 comentariu
1h
Paste si pizza
Salata de paste cu rosii uscate si busuioc

Salata de paste cu rosii uscate si busuioc

Se fierb pastele conform indicatiilor de pe pachet. Restul ingredientelor se mixeaza la robot pana

7 voturi    3 comentarii
20 min
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • pt aluat:180g margarina,300 g faina,150 ml apa,1/4 lingurita sare. umplutura:6 linguri sos de carne foarte scazut,3 oua,100 g cascaval.50 g unt

Raporteaza reteta

Retete
de andreea loreley
"Fructe" din biscuiti si nuca de cocos.

"Fructe" din biscuiti si nuca de cocos.

Tai jeleurile cubulete,dai biscuitii prin masina de tocat,apoi le amesteci cu gemul,nuca cocos alba

1 vot    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
acadele cu parmezan

acadele cu parmezan

Se aseaza stiksuri in tava in care am pus hartie de copt,se pune cascaval ra la capatul stiksului,se

4 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu brinza
bulz

bulz

Mamaliga se fierbe ,mai groasa,se modeleaza ,cu mainileumede de zer,cuprinzand in interior branza

2 voturi    3 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin

Se dizolva drojdia in apa amestecata cu laptele, ambele caldute, apoi se adauga sarea, zaharul si uleiul de masline, amestecand energic. Compozitia

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Spaghete cu rosii, ciuperci si busuioc Spaghete cu rosii, ciuperci si busuioc

Se pune apa intr-o cratita cu capac. Adaugam un praf de sare. Aducem apa de fierbere, punem spaghetele in apa si fierbem. Intre timp

1 vot    0 comentarii
30 min
Paste si pizza
Lasagna cu bacon ,ciuperci si brie