Se prepara aluatul amestecand drojdia cu zaharul si 100 ml apa calduta, iar cand a dospit se amesteca impreuna cu faina, sarea, uleiul, 300 ml apa calda si se lasa la crescut. Piureul de rosii se pune intr-un vas, se condimenteaza, cu sare si piper dupa gust, se adauga zaharul, oregano, busuioc, in final uleiul de masline si se amesteca bine. Din 250 grame aluat se formeaza o chifla, care se va intinde pe o planseta pana ajunge la o grosime de 6-7 mm, dupa care se pune intr-o tava unsa cu putin ulei. Peste blat se intinde sosul de rosii, se presara mozzarella rasa, se pun caperele, anchois si maslinele (creandu-se un design dupa placerea fiecaruia). Deasupra se stropeste cu ulei si se presara oregano si se introduce la cuptor cca 8 minute la 280 grade.
SFAT: pentru un gust mai pronuntat de peste, 3-4 capere se toaca marunt, se amesteca impreuna cu uleiul de la anchois, iar dupa ce pizza este montata se stropeste cu acesta in locul uleiului de masline.
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganacheIntr-o craticioara, punem 3-4 linguri de ulei de masline si calim ceapa taiata marunt.
Supa crema de ciuperciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii