Reteta postata pe: 13 mai 2009
Ingrediente
- 100g aluat de pizza, - 700g sos de pizza, - 500g branza topita, - 400g cascaval, - 300g masline, - 40g ulei.
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
1. Cascavalul, se rade. Branza topita se taie marunt.
2. Se intinde aluatul in forma rotunda, il puneti in tava, il ungeti cu sosul de pizza. Adaugati branza topita, masline, cascavalul ras si se coace la cuptor 20 minute.
3. Se serveste calda.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza Napolitana" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Paste si pizza
1. Puneti pastele la fiert in apa cu sare care clocoteste. .
2. Incalziti uleiul intr-o tigaie
10 voturi
0 comentarii
25 min
Se fierb 10 minute tortelinii in apa cu sare( se introduc in momentul cand apa da in clocot).
Sunculita
8 voturi
8 comentarii
45 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 26 mai 2009
Cred ca arata super,felicitari.